این بازیکن فرانسوی (با اصلیت سنگالی) هم به یوونتوس پیوست. ترائوره تنها 20 سالشه، و 1 متر و 85 سانتی متر هم قدشه.
ترائوره محصول آکادمی جوانان آرسناله، ولی هیچوقت نتونست برای آرسنال درست حسابی بازی کنه چون دو مدافع کناری جوون دیگه هم توی اون پست آرسنال داره (کلیچی و گیبز). فصل اول بازی نکرد، فصل دوم 3 بازی کرد. در نتیجه فصل 2008-2009 به پورتموس داده شد، که در اون فصل 19 بازی در لیگ و مجموعا 28 بازی انجام داد. فصل گذشته به آرسنال برگردونده شد، ولی 9 بازی بیشتر انجام نداد و باز هم پشت سر اون دوتا مدافع کناری باقی موند.
با توجه به گفته های آرسنالی ها (یوونتوز و غیره) بازیکن فوق العاده سرعتیه، در این حد که یه طرفدار آرسنال که در یوونتوز هست گفت فصل آینده سریع ترین بازیکن سری آ در تیم ما خواهد بود. اونقدر ها تکنیکی نیست ولی توانایی از پیش رو برداشتم بازیکن روبروش رو داره. اما گفته میشه در کارهای دفاعی ضعیفه. درضمن، قابلیت بازی در پست وینگر چپ هم داره و زیاد در این پست بازی کرده.
ترائوره یه بازیکن مسلمون و به شدت مذهبیه، حتی یک بار گفته اخیرا با خوندن بیشتر قرآن حس می کنه مسلمان خیلی بهتری شده نسبت به قبل.
قرارداد این بازیکن 500 هزار یورویی و قرضی. یوونتوس حق خرید این بازیکن رو با 4.5 میلیون در پایان سال خواهد داشت.
به جامعه مجازی هواداران باشگاه یوونتوس خوش آمدید
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!
آرماند ترائوره
Started by
Reza
, Aug 31 2010 07:48 PM
Posted 31 August 2010 - 07:48 PM
Posted 31 August 2010 - 07:57 PM
Posted 31 August 2010 - 08:42 PM
خوب اون تازه 20 سالشه الان نمی تونیم بگیم این بازیکن واقعا چه خصوصیاتی داره ولی امیدوارم پیشرفت کنه چون جای پیشرفت و فضای پیشرف رو با وجود کسایی مثل جورجو در دفاع و کراسیچ در هافبک گوش در تیم هست
Posted 31 August 2010 - 08:50 PM
همه خصوصیات تهاجمی و سرعتیش به کنار. این که تو دفاع ضعیفه یعنی این خرید بدرد نخوره. مهمترین مشکل ما تو همون کارهای تدافعیه اگه نتونه اونجا مفید باشه بدرد نمی خوره. مگه اینکه اینجا که میاد با توجه به سن و سال کمش یه تحولی تو بازیش بده و کارهای دفاعیش رو بهتر کنه.
Posted 31 August 2010 - 09:06 PM
اینکه همه میگن کارهای دفاعیش ضعیفه یه دلهره ای ایجاد میکنه
ولی کسی که 4 سال زیر دست ونگر فوتبال بازی کنه ، مطمئن باشید حرفهای زیادی برای گفتن داره
باتشکر
Posted 31 August 2010 - 09:08 PM
جنس مومو سیسوکو جور شد !
شب تا صبح بشینن یا هم جوشن کبیر بخونن !
در هر حال امیدوارم موفق باشه و موثر
Posted 31 August 2010 - 09:12 PM
Posted 31 August 2010 - 09:22 PM
Posted 31 August 2010 - 09:41 PM
انقدر بحث تاپیکو منحرف نکنید :دی: حسن مسلمون بود ولی یه چیزی حدود من و آقا مانی :دی:
--------------------------------------------------------------------------
من کلا با بازیکنای جوونه فرانسوی خیلی حال میکنم مطمئنم که از دچلیه تو کارای دفاعی خیلی بهتره ، احتمالا از خریدای خوبمونه !
Posted 01 September 2010 - 01:54 AM
فکر میکنم ملو هم یا مسلمونه یا مسیحی.
من بازی ترائوره تو ارسنال رو چند بار دیدم کارای دفاعیش خیلی بهتر از ده چلیه هستش اصلا نگران اون نباشید تو کورس هام اصلا جا نمیمونه.
واضح بگم دو سال دیگه دقیقا میشه مثل کلیچی چون سبک بازیش خیلی شبیه به کلیچی هستش.
یووه یه دفاع چپ بسیار خوب خرید شک نکنید تا یه دوره بلند مدت سمت چپ مون هم بیمه شد.
Posted 01 September 2010 - 11:55 AM
اگر بتونه خودشو نشون بده با توجه به سنش راحت 10 سال میتونه سمت چپ یووه رو دست بگیره
خودشم خوب میدونه که یووه مشکل دفاع چپ داره و هر کاری میکنه تا خودشو ثابت کنه
باتشکر
Posted 01 September 2010 - 03:01 PM
یکی از خصوصیات خوب "ترائوره" سرعت فوق العاده بالاش است. یک سال یادمه بازی آرسنال و منچستر بود بعد ونگر ترائوره را گذاشته بود دفاع چپ، باورتون نمیشه که چه حوری با کریس رونالدو کورس میگذاشت و توپ هاشو میگرفت. خیلی سرعت داره.
Posted 01 September 2010 - 03:27 PM
Posted 01 September 2010 - 03:48 PM
نمیدوم میتونیم روش حساب کنیم یا نه :Impatient:
حس خوبی بهش ندارم :puzzledsmile:
ولی از یه طرفم جا برا پیشرفت داره ولی آخه فک نمیکنم تو یووه بتونه بهترین بازیهاشو به نمایش بزاره :گیج:
امیدوارم که موفق باشه
حس خوبی بهش ندارم :puzzledsmile:
ولی از یه طرفم جا برا پیشرفت داره ولی آخه فک نمیکنم تو یووه بتونه بهترین بازیهاشو به نمایش بزاره :گیج:
امیدوارم که موفق باشه
Posted 01 September 2010 - 04:05 PM
Posted 01 September 2010 - 04:52 PM
ترائوره :
" بازى در يووه براى من يك فرصت بزرگ محسوب ميشه ، تلاش خودم رو براى ماندن در يووه خواهم كرد ، من همواره در كارهاى تهاجمى موفق بودم و از بازى بعنوان وينگر احساس راحتى ميكنم اما هنوز يك مدافع هستم و تلاش ميكنم در كارهاى تدفاعى عملكرد خود را بهتر كنم "
Posted 01 September 2010 - 07:46 PM
خرید خیلی خوبیه از چند جهت !!!
1- اینکه فرصت بازی مطمئنا در یووه داره و می تونه خودش رو نشون بده !!!!
2-از آنجایی که رقیبی مثل خودش با قابلیت تهاجمی بیش تر و دفاعی کم تر داره ، باعث می شه رقابت خوبی به وجود بیاد که به پیشرفت هر دو کمک کنه !!!
3-اینکه در صورت درخشش ییهویی 4.5 مفت می خریمش خوب نبود بای بای !!!
4-از ترس برگشتن به نیمکت ذخیره آرسنال مطمئنا خیلی سعی می کنه خوب باشه تا در یووه بمونه !!!
5-شاید باعث بشه گروسو هم یه خورده به خودش بیاد و بهتر بشه ...
کلا امیدوارم بهش !!!!
Posted 01 September 2010 - 08:22 PM
کلا ما سه تا مدافع چپ داریم که دقیقا هر سه تا هافبک چپ هایی هستن که در دفاع چپ به کار گرفته میشن
گروسو هم تا قبل از جام جهانی تو پالرمو هافبک چپ بازی میکرد
باتشکر
Posted 01 September 2010 - 09:21 PM
تنها مشکل دفاع چپ های ما بد بودن کارای دفاعیشون هستش و گرنه تو کارای هجومی خیلی خوب هستن.
Posted 02 September 2010 - 02:26 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users