آلگری در کنفرانس خبری قبل از بازی با اودینزه: " سری آ نسبت به گذشته متعادل تر شده است."
فصل جدید سری آ به زودی آغاز می شود و امروز و فردا دیدارهای هفته ی اول سری آ انجام می شود. در هفته ی اول رقابت ها بانوی پیر در ورزشگاه خانگی خود به مصاف اودینزه می رود. ماسیمیلیانو آلگری سرمربی یوونتوس در کنفرانس خبری قبل از بازی با اودنیزه حاضر شد و با خبرنگاران به گفت و گو پرداخت:
" فصل آغاز می شود و ما بازی های زیادی در پیش رو داریم. در وهله ی اول 38 بازی در سری آ و حداقل شش بازی در لیگ قهرمانان، در حال حاضر یک بازی در کوپا ایتالیا."
" تیم های اینتر، میلان و رم برای کسب عنوان قهرمانی نقل و انتقالات فوق العاده ای پشت سر گذاشته اند و ترکیب خود را با بازیکنانی قدرتمند تقویت کرده اند. معتقدم این تیم ها همراه با یوونتوس مدعی فتح اسکودتو هستند."
" ناپولی را هم فراموش نکنیم، سرمربی جدید آن ها مائوریسیو ساری انگیزه ی زیادی همراه خود به تیم آورده است. آن ها ترکیب خود را حفظ کرده اند و تنها چند خرید جدید داشته اند."
" فیورنتینا نیز به خوبی کار می کند. من معتقدم نسبت به فصل گذشته تورنمنت متعادل تر خواهد بود، بنابراین باید بهترین عملکرد را داشته باشیم و ثبات و تعادل خود را حفظ کنیم. در لحظه گام برداریم و در 16 می در صدر جدول رده بندی قرار بگیریم."
تیم های بزرگ دیگر عملاً ترکیب خود را در خط حمله با بازیکنانی نظیر ادین ژکو، کارلوس باکا، استفان یووتیچ، محمد صلاح و لوئیز آدریانو تقویت کرده اند.
" فوتبال از اعداد و ارقام تشکیل شده است و از لحاظ آماری شما نیاز به ثمر رساندن 80-75 گل دارید و همزمان 25-20 گل نیز دریافت می کنید. اگر به خوبی این دو موضوع را مدیریت کنید اسکودتو را فتح خواهید کرد."
از آلگری در مورد "سندروم فصل دوم" از او پرسیده شد و اینکه آیا اتفاقی که در میلان برای او افتاد در یوونتوس نیز تکرار خواهد شد یا خیر. آلگری در این باره گفت:
" فکر می کنم هر فصل با فصل دیگر فرق می کند. فصل دوم من در میلات مشخصاً فاجعه بار نبود، ما به مرحله ی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان رسیدیم و با یوونتوس بر سر عنوان قهرمانی اسکودتو مبارزه کردیم."
" کوچکترین نگرانی از این بابت ندارم. در واقع، نسبت به حقایق بسیار واقع گرا هستم. من ترکیب جدید در اختیار دارم و بازیکنان من قادر هستند اسکودتوی را دوباره فتح کنند. طبیعی است که با بازیکنان جدید کمی زمان بر است و نیاز به صبر بیش تری برای این کار وجود دارد."
" در تابستان امسال بازیکنانی تیم را ترک کردند، بازیکنان جدیدی با خصوصیات متفاوت نیز از راه رسیده اند. نمی توانیم به سادگی فکر کنیم که بازیکنان جدید را جایگزین آن هایی هستند که تیم را ترک کرده اند. من باید بازیکنان تیم را بر اساس شرایط موجود بچینم تا بهترین عملکرد را داشته باشند، خواه این ترکیب 4-3-3 باشد، 4-3-1-2 باشد و یا 3-5-2."
" کارلوس توز می خواست به خانه برگردد، آندرا پیرلو تصمیم شخصی خود را مبنی بر جدایی گرفت و ویدال یک پیشنهاد بزرگ از یک تیم بزرگ دریافت کرد. ما تنها بازیکنانی را می فروشیم که خودشان قصد جدایی از تیم داشته باشند."
" هنگامی که مسائل مهم دیگری برای تیم وجود دارد، سیستم بازی بی ربط جلوه می کند. سوالات زیادی در مورد ترکیب جدید تیم وجود خواهد داشت و شکست لاتزیو در سوپرکاپ اعتماد به نفس ما را به اندازه کافی تقویت کرد."
" امروزه در فوتبال مدرن تعویض ها بسیار مهم تر از ترکیب ابتدایی تیم هستند، بنابراین، در واقع این فصل ما قدرت بیش تری در اختیار خواهیم داشت."
+