سوالات و مشکلات ( CCcam )
این تاپیک صرفن جهت بیان سوالات و مشکلات شیرینگ CCcam هست و هر نوع سوال و پست دیگه ای بدون اعلام به کاربر پاک میشه ( ممنون از همکاری شما)
سوالات و مشکلات ( CCcam )
اقا رسیور ما iclass 9595 که خودت گفتی تو منو گشتم و sssp رو پیدا کردم بعد الان نگاه کردم دیدم کابل لن که نمی خوره بعد پژمان می گه کابل r35 ....می خوره
اگه می شه یک توضیح بده من باید چی کار کنم
من اوایل فقط هرچی شبكه3پخش می كرد؛ولی همیشه اخبار ورزشی شبكه رو دنبال می كردم؛
از وقتی با كانون آشنا شدم از طریق پخش زنده دنبال می كردم كه با اینترنت دایل آپ كلی خرج داشت؛تا این فصل كه به خاطر كاپیتان و ورزشگاه كارت الجزیره خریدم؛
ولی فكر كنم سال دیگه از این اكانت هایی كه فرشاد می گه بخرم؛آخه همه شبكه ها مثل شبكه یوونتوس رو باز می كنه؛
البته اگه ریسیور ما سی سی کم پشتیبانی كنه كه عالی میشه؛رایگان هم هست
اره یه سری شبکه ها بدون فریز هستند مانند الجزیره ها .اقا سرعت دانلود من 80 و پینگم 300 من بدون فریز می تونم ببینم؟
سرعت اینترنت شما و نوسانات اون مربوط میشه به شرکتی که از اون اینترنت گرفتید و یه سری روشها برای بهبود سرعت اینترنت و کم کردن نوسانات هست که من خودم استفاده کردم و از نظرم زیاد جالب نبودند و به خاطر همین به شما توصیه نمیکنم که از این روشها استفاده کنید .سلام و ریت دانلود من بعضی وقتها رو 200 بعضی وقتها رو 500 !!! که باعث میشه sky رو نتونم ببینم آخه همش ریپ میزنه و چیکار میشه کرد که همیشه رو 200 اینا بمونه
ممنون میشم راهنماییم کنین
اینترنت ایرانسل برای استفاده از کارت دی وی بی مشکل نداره اما تو رسیور خوب جواب نمیده.ثبات در انترنت ایراتسل خوبه. میشه برای شر ازش استفاده کرد.
میگم کارت دی وی بی چنده الآن ؟
از کجا میتونم بگیرم؟ بعد به جز کارت دی وی بی چی لازمه ؟
بهترین چیزی که من پیشنهاد میکنم TBS-QBox8920 که قیمتش در بازار 105000 تومان هستمیگم کارت دی وی بی چنده الآن ؟
از کجا میتونم بگیرم؟ بعد به جز کارت دی وی بی چی لازمه ؟
من یک سوال دارم
برای استفاده از cccam فرقی بین کارت دی وی بی و رسیور می کنه منظورم اینکه مثلا از با دی وی بی بهتره یا نه فرقی نمی کنه؟؟؟؟
من یک سوال دارمن
برای استفاده از cccam فرقی بین کارت دی وی بی و رسیور می کنه منظورم اینکه مثلا از با دی وی بی بهتره یا نه فرقی نمی کنه؟؟؟؟
0 members, 0 guests, 0 anonymous users