ناپولی - یوونتوس
زمان : یکشنبه، 12 اسفند 1397
ساعت : 23:00 به وقت تهران
مکان برگزاری : ورزشگاه سن پائولو
ناپولی - یوونتوس
زمان : یکشنبه، 12 اسفند 1397
ساعت : 23:00 به وقت تهران
مکان برگزاری : ورزشگاه سن پائولو
اصلا انتظار برد ندارم چون یاد گرفتند چجوری جلوی یووه بازی کنند و مربی هم بد قلق شده و مثل فول قبل خوب کار نمیکنه
ارزوی باخت هیچ گاه برای یووه نمیکنم حتی قلعه نویی مربی یووه باشه . ارزوی قهرمانی در جام های مختلف دارم و اخر فصل با یک شوت با احترام الگری رو بندازن بیرون
اما اگر ببازیم تیم شدید میره تو حاشیه الگری چند باخت پشت هم ندداشته هیچ گاه باید دید چی میشه
ب شدت نیاز مند داگلاس کاستا هستیم
انریکو فِدِله در گفتگو با Radio Marte
کارشناس ورزشی و یکی از سرشناسترین دادستانهای دادگاه عالی ورزش در ایتالیا
پیشبینی احتمال قهرمان شدن ناپولی در رقابتهای این فصل مانند داشتن یک دستگاه الکتروانسفالوگرام است!
تا مادامی که رشتههای این دستگاه به سر متصل است و سیگنالهای مغر و طول موجهایشان در مونیتور در حال نوسان و حرکت است نباید اتاق عمل را ترک کرد.
ناپولی نیز در صورت غلبه بر یوونتوس میتواند همچنان در شرایطی که گفتم باقی بماند و با امید به ادامه رقابتها نگاه کند اما شکست آنها باعث جدا کردن دستگاه از سر و دور شدن شوق قهرمانی از ذهنیت آبیها خواهد شد.
به همین خاطر در شرایطی که تمام تمرکز و حواس یووه معطوف به دیدار برگشت مقابل اتلتیکو مادرید است ناپولی در یکی از حساسترین بازیهای این فصلش در سری A برای باقی ماندن در کورس قهرمانی و یا تسلیم زودهنگام نبرد خواهد کرد.
از سوی دیگر افزایش فاصله امتیاز با اصلیترین رقیب داخلی میتواند یک بازیابی روحیهبخش برای یوونتوس در روزهای پر نوسان فعلیاش تلقی شود.
به نظر من در صورت شکست ناپولی از یووه، بهتر است این باشگاه تمام تمرکز و اهدافش را متوجه لیگ اروپا و سالزبورگ اتریش کند و کالچو را فراموش کند.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
جیانلوکا روکی داور این بازی هستش.
قاضی بازی برگشت سال گذشته هم جیانلوکا روکی بود که با تک گل دقایق پایانی کولیبالی، 1-0 بازی رو به ناپولی واگذار کردیم.
Don Marcello Lippi
===============
Il Guerierro سابق
ما در رنگها زندگی می کنیم اما رویاها سیاه و سپیدند...
ترکیب رسمی: شزنی - کانسلو - بونوچی - کیلینی - ساندرو - متوییدی - پیانیچ - امره جان - برناردسکی - مانزوکیچ - رونالدو
ادامه دادن با علگری ظلم به هوادار و فوتباله
Si puo dare di più perchè è dentro di noi
si puo osare di più senza essere eroi
come fare non so non lo sai neanche tu
ma di certo si può ... dare di più
بالاخره ایستگاهی گل زدیم و توی عمق ب شدت ضعف داریم
خب ، قهرمانی هفتم رو تبریک میگم.
ولی هیچ خوشحالی ندارم
کاش بری مربی
کاش این فصل زودتر تموم شه بری و این بازی های کثیف رو هم با خودت ببری
موندم چرا اینقدر عقب بازی می کنیم . هشتاد دقیقه تو دفاعیم
@افشینز ثلتون فن وقتی یک مربی 5 سال توی تیمت هست قطعا همه تیم های سری آ کاملا با سبک یووه وضعف هاش اشنایی پیدا میکنند مثال میزنم بایرن پپ 3 سال تو بایرن بود و سال سوم شورشو در اورد و رفت حالا الگری این همه سال هست و قطعا باید تیم های دیگه فشار بیارن یووه برای خارج شدن از فشار باید مربی و فکر بازیکنا رو عوض کنه .
بارها دیدیم یووه 11 نفره جلوی تیم 10 نفره عطش نداره اما مطقی بازی میکنه ولی خوب بهتره ک فشار بیاره ب هر حال بازی مهمی رو بردیم ک میتونه اخر فصل تو امتیاز گیری کمکمون کنه اما هممون منتظر بازی با اتلتیکو هستیم
من نمیدونم این داگلاس کاستا کجاست >؟
این بردها خیلی خوشحالمون باید بکنه اما هممون میدونیم چرا خوشحال نیستییم اما ناشکر نباشیم ک خیلی میخوان تو لیگ امتیاز نگیریم و قهرمان نشیم
شزنی واقعا خوبه دمش گرم
یکی از دلایلی که ما اینقدر داغون بازی میکنیم مانژوکیچه ! کاملا بی تاثیر و بدون تحرک داره بازی میکنه ! اینقدر عقب بازی میکرد که دفاع ناپولی با خیال راحت جلو کشیده بود ، واقعا اگه دفاع کردن برا مهاجم هنره ، خب چرا بارزالی رو اون جلو بازی نمیده !؟ قول میدم بهتر از مانژوکیچ هم دفاع کنه ، همیشه در وصف مانژو گفته میشه که دفاع رو مشغول خودش میکنه منتها من به غیر از چند بازی خاص تو این چند سال حقیقتا همچین چیزی ندیدم از این بشر !
خط هافبک هم همچنان تعطیل ، واقعا دوره دل نری خیلی منظم تر و بهتر بازی میکردیم ! و من به این نتیجه رسیدم که مجموعه یوونتوس چه مدیریت ، چه کادر فنی ت*م ندارن بازیکن ها هم اخته شدن ! با این سبک بازی ما قطعا حذف میشیم مقابل اتلتیکو ! کوپا هم که حذف شدیم ، لیگ رو هم که به هر حال میگیریم ، من واقعا متوجه نمیشم چرا نمیندازن بیرون الگری رو ، اگه اشتباه نکنم چلسی بعد از اخراج مورینیو و اومدن دی متئو وسط فصل قهرمان لیگ قهرمانان شد ، یا حتی زیدان وسط فصل سرمربی رئال شد و این تیم رو قهرمان کرد ! واقعا ارزش ریسک کردن داره این موضوع ! ولی بخوایم با این اوضاع پیش بریم ، بعد از حذف مقابل اتلتیکو یه تیم بی هدف داریم برا ادامه لیگ که هیچ انگیزه ای ندارن ، تو این نزدیک 15 سالی که دارم فوتبال میبینم مطمئنم احتمال نارضایتی خیلی از بازیکن ها تو این شرایط وجود داره !
درضمن این رو هم بگم دلیل اصرار رو 433 رو نمیفهمم ، گرچه این تیم کارش از تغییر سیستم گذشته ولی شاید اگه 4231 بازی کنیم نتیجه بهتری بگیریم ! ما کلا یه مهره خوب تو خط هافبک داریم که همون هم یکی در میون خوب بازی میکنه ، نمیدونم چه اصراری دوتا داغون تر از خودش رو هم بذاریم کنارش ! حالا که تو خط حمله این همه ستاره وجود داره فقط یه احمقی مثل الگری میتونه اینا رو بذاره نیمکت به جاشون دوتا بازیکن فلج بذاره تو خط هافبک !
هنوزم تو شبهات اگه ماهُ داری من اون ماهُ دادم به تو یادگاری ...
یکی از دلایلی که ما اینقدر داغون بازی میکنیم مانژوکیچه ! کاملا بی تاثیر و بدون تحرک داره بازی میکنه ! اینقدر عقب بازی میکرد که دفاع ناپولی با خیال راحت جلو کشیده بود ،
واقعا اگه دفاع کردن برا مهاجم هنره ، خب چرا بارزالی رو اون جلو بازی نمیده !؟
درسته واقعا مانژو دستوری که بهش میدن همینه اونم مجبوره اجرا بکنه
فرهاد : واقعا اگه دفاع کردن برا مهاجم هنره ، خب چرا بارزالی رو اون جلو بازی نمیده !؟
کاش بجای مانژو اون جلو کانسلو رو بازی بده یا اون دفاع چپمون رو
و اسم سیستم رو هم همون 5.4.1 بذاره نه 4.3.3تا خیال همه راحت بشه
ما در رنگها زندگی می کنیم اما رویاها سیاه و سپیدند...
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی