پرش به

به جامعه مجازی هواداران باشگاه یوونتوس خوش آمدید
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!

تصویر

آنالیز(فوتبال اروپا و جهان)

- - - - -

  • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
33 پاسخ برای این موضوع

#1
J U V E N T I N I

J U V E N T I N I

    Amir_juvei

  • اعضا
  • 10637 ارسال
سلام به همه ی یووه ایها
بچه ها من قصدم از ایجاد این تاپیک انالیز بازیکنان و تیمهای اروپاییه درسته که بازی های یووه پخش نمیشه اما من تلاش میکنم انالیز بازی های یووه رو بذارم.
حالا چجوریش بماند ;)
بچه ها فقط یه لطفی در حق این تاپیک بکنید و توش پست اضافه ندید
هر چند من از یکی از مدیرا و به خصوص از اقا نوید باید کمک بگیرم چون ایشون مدیر بخش فوتبال اروپا و جهانه. ;)
ایشون لطف میکنن و پست های اضافی این تاپیکو پاک میکنن. :-*
هر کسم انالیزی از هر تیمی یا از هر بازیکنی خواست به صورت پیغام خصوصی اعلام کنه تا براش بذارم. :)
اینم از اولین انالیز من در مورد ساویولا وسیسوکو که یووه به دنبالشونه...


نیمه ی اول
[glow=red,2,300]ساویولا:[/glow]
قبل از به ثمر رسیدن گل یک بار کمک داور اول بازی به اشتباه از او افساید گرفت.هر چند او توپ را به بدن رینا کوبید.
بعد از به ثمر رسیدت گل بارسا در دقیقه ی 14 توسط دکو و فروکش کردن عطش نسبی بارسا برای گل و ادامه بازی در میانه های میدان که تا حدودی با برتری بارسا به همراه بود تا دقیقه ی 43 و بعد از گل بلامی بیش از یک توپ سالم به او نرسید.
حرکات مثلثی دکو مسی و رونالدینیو و تکروی وقت و بی وقت بازیکنان یاد شده نیز یکی از دلایلی بود که به ساویولا اجازه ی کار نداد.
تنها حرکت ساویولا حرکت در عرض رو به جناح چپ وشلیک پای چپ او بود که با اختلاف حدود 3 متری از کنار دروازه به بیرون رفت.
[glow=red,2,300]محمد سیسوکو:[/glow]
این بازیکن سیه چرده که به تازگی از بند مصدومیت رها شده بازی خوبی را در پست هافبک دفاعی(متمایل به چپ) از خود به نمایش گذاشت.
تا زمانی که لیورپول توسط سانتر جرارد صاحب موقعیت نشد کاملا در دفاع شرکت داشت اما بعد از به ثمر رسیدن گل بیشتر رو به جلو متمایل شد.
نکته ی قابل توجه در بازی این بازیکن در نیمه ی اول دوندگی خستگی ناپذیر او بود.در 2 صحنه ی بازی که دامر حکم به ادامه ی بازی به سود قرمز پوشان بندر لیورپول داد
به سرعت خود را به صحنه رساند.هر چند یکی از پاس هایش بعد از گرفتن توپ به اربه لوا نرسید اما دیگری را به زیبایی به جرارد رساند.
همچنین 2 بار توپ را به زیبایی از رونالدینیو گرفت و پاس بعد از این توپ گیری ها نیز سالم بود.
نیمه ی دوم
[glow=red,2,300]ساویولا:[/glow]
در نیمه ی دوم تا پایان دقیقه ی 15 هیچ توپ سالمی به او نرسید.هنگامی که اولین توپ نیز به او رسید تعلل وی باعث شد که توپ لو برود.
سیستم اشتباه بارسا نیز تا حد زیادی باعث می شد توپ به ساویولا نرسد.هنگامی که بارسا قصد حمله مستقیم را داشت توپ های بلندی از دفاع بارسا برای ساویولا ارسال میشد که کرگر و فینان مدافعین بلندقد لیورپول اجازه ی رسیدن این توپ ها را به ساویولا نمیداد.
از این توپ های بلند ساویولا دو بار صاحب توپ شد که هردو ی ان ها افساید بود.
هر چند وی توانست یک بار مدافعین لیورپول را دریبل بزند که ان را هم با بی دقتی به هدر داد.
هنگامی که بارسا گل دوم را دریافت کرد تا زمان تعویض ساویولا با گود جانسن تنها یک توپ سالم روی بی دقتی لیورپولی ها نصیب او شد که ان را هم با بی دقتی به هدر داد.
[glow=red,2,300]محمد سیسوکو:[/glow]
به محض این که سوت اغاز بازی در نیمه ی دوم نواخته شد لیورپولی ها خود را به سرعت به محوطه ی جریمه ی بارسا رساندند که سیسوکو نیز در این حرکت حاضر بود و دریبل سر پای او بود که باعث خطای موتا و به دست امدن یک موقعیت خوب برای لیورپولی ها شد.
نکته ای که خیلی در این بازی به چشم من امد این بود که او تنها یک بار و فقط یک بار از مسی دریبل خورد که این امار برای یک هافبک دفاعی واقعا فوق العاده است.
در نیمه ی دوم مشخص بود که بنیتس به او دستور داده که بیشتر در کارهای تهاجمی شرکت کند.
چه در نیمه ی اول و چه در نیمه ی دوم دو مورد خیلی نظر منو به خودش جلب کرد:
1)بیش از 65% توپ های هوایی بارسایی ها که از دفاع ارسال میشد را به خوبی دفع میکرد یا به طور کامل کنترل میکرد.
2)با قدرت بالای بدنی نبرد های 1-1 را به سود لیورپول و 2-1 میکرد.
توپ را از هرناندز گرفت که در یک رفت و برگشت روی او خطا کرد.بعد از هرناندز نوبت به دکو رسید که توسط سیسوکو متوقف شود.هر چند لحظاتی بعد او با خطای دکو متوقف شد.
یکی از کمک های او به دفاع لیورپول کمک به کرگر و توپ گیری از رونالدینیو در دقیقه 66 بازی بود.
تنها یک بار با ساویولا در گیر شد که روی او خطا کرد.
یکبار نیز قصد داشت که رو به جلو حرکت کند که استارت این حرکت او با توپ گیری از از رونالدینیو اغاز شد و حرکتی رو به جلو را اغاز کرد که با تعلل زیاد بالاخره توپ را از دست داد.
و بالاخره در دقیقه ی 78 با تکل خشن رونالدینیو روبرو شد و با برانکارد از زمین بیرون رفت و با زندن تعویض شد.

در نهایت
ساویولا:یکی از دلایل بازی بد او روش غلط بارسا در حملات مستقیم و جا نداشتن وی در حرکات تیمی بود.هم چنین فشار ناشی از سکو نشینی اتوئو و نبود یک بازیکن مکمل که سبک بازیش شبیه به ساویولا باشد نیز از دیگر دلایل بازی بد او بود.باید گفت که کم تحرکی این بازیکن تا حدودی میتوانست از دیگر دلایل بازی بد او باشد.
به نظر من اگر قرار باشد یووه با این وضعیت این بازکن را به خدمت بگیرد بزرگترین اشتباه را انجام داده است.
سیسوکو:در مورد او همین بس که مربی بزرگی مثل بنیتس بعد از رها شدن از بند مصدومیت طولانی مدت به او در این بازی مهم و حساس به او بازی داد نشان دهنده ی ارزش های این بازیکن مالیایی است.او با پرش های بلند او سد دفاعی بزرگی برای حملات مستقیم بارسا بود.
او دیشب در کنار استیون جرارد انقدر درخشید که من به او لقب همه کاره می دهم.به نظر من اگر مسئولین لیورپول راضی به معاوضه ی او با جیانیکدا بشوند در سال های اینده
از کوبولی تشکر خواهیم کرد




دوستان عزیز یووه ای از شما تقاضا میکنم نظر خود را در مورد این انالیز به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنید و نظر بدهید که ایا به این کار ادامه بدهم یا خیر؟؟؟
(حتما نظراتونو بفرستین)

#2
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
لطفا از گريگرا هم آناليز بذار. من بازي ايران استراليا رو آناليز مي كنم و بهت مي دم.

#3
J U V E N T I N I

J U V E N T I N I

    Amir_juvei

  • اعضا
  • 10637 ارسال
علی جان
ممنونم ازت به خاطر حمایتت
ولی قرار بود انالیز کسایی رو که میخواین به
صورت پیغام خصوصی بهم بگین
خب طبق خواسته ی علی انالیز بعدی من
از حسن صالی حمجیچ خواهد بود
اگر هم کسی انالیزی خواست بذاره که خودش ;)
انجام داده به من بگه چون جمع وجور کردن این تاپیک به عهده ی خودمه

#4
J U V E N T I N I

J U V E N T I N I

    Amir_juvei

  • اعضا
  • 10637 ارسال
بچه ها به دلیل حجم بالای درخواست بچه ها برای انالیز گریگرا
وعدم پخش بازی های باشگاه این بازیکن
هر کس فیلمی از بازی ایاکس هلند یا تیم ملی
جمهوری چک داره بگه تا من ادرس بدم برام بفرسته
(پول پیکشم با خودم)
انالیز لوسیو و صالی حمیجیچ
به زودی در این تاپیک گذاشته میشه

#5
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
در هفته بيستم رقابتهاي ليگ برترفوتبال باشگاههاي برترايران ساعت ‪۱۵/۳۰‬ فردا يكشنبه در ورزشگاه بزرگ آزادي تهران دو تيم پرسپوليس و پيكان به ميدان خواهند رفت. درحاليكه پيش از اين برخي خبرها حكايت از مخالفت برخي ازمديران ورزشگاه آزادي با انجام اين بازي در اين زمان داشتند،اما روزگذشته مسوولان ورزشگاه چنين مسئله‌اي را تكذيب كردند تا همه چيز براي برگزاري يك بازي خوب فراهم شود. پرسپوليس كه درحال حاضر با ‪۳۱‬امتيازدر رده‌پنجم جدول ليگ برتر قراردارد، درصورت پيروزي بر حريف خود ‪ ۳۴‬امتيازي خواهد شد و بالاتر از سپاهان و استقلال اهواز در جاي سوم قرار خواهد گرفت.اين درحالي است كه‌اهوازي‌ها ديدار هفته بيستم شان به زمان ديگري موكول شده است. در پرسپوليس همه شرايط براي حضور دوباره كريم باقري در قلب خط دفاع اين تيم فراهم است هرچند كه بازگشت كريم درحالي صورت مي‌گيرد كه مي‌گويند الونگ بازيكن كامروني سرخپوشان توسط دنيزلي از اين تيم اخراج شده است. سرخپوشان در ديدار باپيكان كما في‌السابق مهرداد اولادي را در تركيب خود نخواهندداشت، اما اينها باعث نمي‌شود كه دنيزلي كه اين روزها خط جدايي را در يك قدمي خود احساس مي‌كند به نتيجه اين ديدار چندان خوش بين نباشد. پيكاني‌ها نيز طي روزهاي گذشته با تمريناتي كه انجام داده‌اند، از هر نظر آماده بازي با پرسپوليس هستند. ساموئل دارابينيان سرمربي ارمنستاني تيم پيكان كه طي روزهاي گذشته‌سيستم ‪ ۴-۴-۲‬را براي تيمش در بازي پرسپوليس انتخاب كرده است، فردا اين آزادي عمل را به محسن بياتي نيا بهترين گلزن خود داده‌است كه درخط دفاع سرخپوشان حركت كند و با حركاتش خطرساز شود. اوج حساسيت بازي فردا به درون دروازه پيكان برمي‌گردد،جايي كه محمدمحمدي دروازه‌بان سابق سرخپوشان مي‌خواهد از دنيزلي و پرسپوليس‌انتقام بگيرد و كار گلزني را براي آنها دشوار نمايد. ======= انشا الله پس از بازي آناليز اصلي بازي را نيز به اين تاپيك اضافه مي كنم.

#6
J U V E N T I N I

J U V E N T I N I

    Amir_juvei

  • اعضا
  • 10637 ارسال
خب همون طور که قول داده بودم واستون اتالیز لوسیو و صالی حمیجیچ رو اماده کردم.امیدوارم راضی باشید.هرچند میدونم خیلی کامل نیست اما قول میدم انالیز بعدی عالی باشه.
پیوستن صالی حمیجیچ که به یووه قطعی شده و زمزمه هایی نیز مبنی بر پیوستن لوسیو به یووه شنیده می شود که من امیدوارم این امر انجام بگیرد.
تذکر:این انالیز از دقیقه ی 7 به بعد می باشد.
امار کلی:
لوسیو:این بازیکن کلا 19 پاس داشت که همگی سالم بودند.در طول بازی مبادرت به انجام 3 سانتر کرد که تنها یکی از انها اشتباه بود.نکته ی جالبی که در بازی لوسیو به چشم امد این بود که وی تنها 2 بار دریبل خورد وهیچ خطایی انجام نداد.
16 بار توپ را از بازیکنان حریف گرفت(7 بار نیمه ی اول/9بار نیمه ی دوم).و تنها یک بار توپ را لو داد.
حسن صالی حمیجیچ:این بازیکن کلا 25 پاس داد که 2 پاس او به مقصد نرسید.به علت پست بازی و شیوه ی حمله ی مستقیم بایرن 14 سانتر انجام داد که 7 سانتر او به بازیکنان بایرن نرسید.یک بار خطا کرد و یک خطا نیز گرفت.تنها 2 بار در طول بازی توپ را از دست داد.در طول بازی نیز کلا 2 بار موفق به توپ گیری شد که امار متوسط و یا حتی بدیست.
حالا به سراغ بازی میرویم.
نیمه ی اول:
لوسیو:به طور کلی در نیمه ی اول و به علت فشار بایرن لوسیو بیشتر به خطوط هافبک و حمله ی تیم کمک کرد تا دفاع تیم.کما این که روی چند توپ ارسالی بازیکنان ولفسبورگ که کاملا نیز بی هدف بود در تصاویر حضور نداشت.در دقیقه ی 17 نیز که به کمک حمله رفته بود روی سانتر خوب پودولسکی نتوانست کاری انجام دهد.
در صحنه ای که منجر به پنالتی بایرن مونیخ شد توپ گیری و همکاری خوب او با فن بومل توپ را به پیزارو رساندند و پنالتی به سود بایرن اعلام شد.
همچنین در کرنر هایی که بایرنی ها می گرفتند لوسیو در محوطه ی جریمه حضور داشت اما نه او و نه هیچ بازیکن دیگری سودی از این کرنر ها نبردند.در صحنه های معدودی نیز که
ولفسبورگی ها روی دروازه ی بایرن حاضر شدند ضربات سر خوبی را زد و در مجموع بازی خوبی را به نمایش گذاشت.این نکته را نیز باید یاد اوری کنم که ولفسبورگی ها از دقیقه ی 10 تا 29 حتی به زمین بایرن نیز نیامدند وفقط توپ های انها بود که به بایرنی ها میرسید.
حسن صالی حمیجیچ:کاملا مشخص بود که بایرن تنها 2 راه برای رسیدن به دروازه ی حریف را مد نظر قرار داده بود:1)حمله ی مستقیم 2)حمله از جناحین که در مورد دوم
بایرنی ها بیشتر از سمت راست که حسن و گورلیتز حاضر بودند حرکت میکردند.هنگامی که صالی حمیجیچ صاحب توپ می شد گورلیتز/فن بومل و هارگریوز به سرعت به او نزدیک می شدند.این کار نیز موجب می شد تا در حملات بایرن و نفوذ های صالی حمیجیچ مثلث هایی متشکل از صالی حمیجیچ فن بومل و هارگریوز(گورلیتز) دز کناره ها ایجاد شود
که این کار باعث به دست امدن چندین و چند ضربه ی ایستگاهی به سود بایرن شد.جالب ترین نکته هنگام نفوذ حسن دفاع راست به سرعت توسط گورلیتز یا هارگریوز پر می شد.
در تمام پرتاب هایی که بایرن از سمت راست به دست می اورد صالی حمیجیچ انها را پرتاب میکرد که یکی از انها نیز واقعا بلند بود.ودر نهایت کلا در نیمه ی اول یک بار دریبل زد.
نیمه ی دوم:
لوسیو:در نیمه ی دوم به علت تدافعی تر شدن سیستم بایرن کمتر در حمله حاضر شد.امار توپ گیری او نیز در نیمه ی دوم کاملا این امر را مشخص می کند زیرا
وی در نیمه ی دوم 9 بار توپ ربایی کرد.سبک بازی ولفسبورگ نیز از هوش بالا و تا حدودی ناامیدی اوگنت تالر خبر می داد زیرا تیم او تنها 3 با رو به حمله مستقیم اورد که لوسیو
2 بار و لل نیز 1 بار توپ های ارسالی ولفسبورگی ها را دفع کردند.
به نظر من لوسیو در نیمه ی دوم کمتر از نیمه ی اول به چشم امد زیرا بایرن میلی به حمله نداشت و بازی خوب فن بومل و هارگریوز نیز اجازه نمیداد تا توپ زیاد به مدافین
مرکزی بایرن برسد.
اما جالب ترین نکته ای که من در بازی دیدم این بود که روی هر دو گل بایرن لوسیو توپ را به محوطه و پشت محوطه ی بایرن رساند که این امر نشان دهنده ی میل بالای این مدافع
برای حمله وگلزنیست.
در صحنه ای که بایرن گل خورد جای خالی او کاملا واضح بود اما در اخرین ثانیه ها به صحنه رسید که کاری از پیش نبرد.
در دقیقه ی 56 نیز حرکات دست او کاملا نشان می داد که به صالی حمیجیچ دستور می داد که عقب بایستد و خود او به حمله ی تیم کمک کند.
حسن صالی حمیجیچ:تدافعی تر شدن سیستم بایرن نیز روی او نیز اثر گذاشت زیرا وی تنها یک بار توانست به طور کامل نفوذ کند که ان هم با سانتر ناقص او همراه بود.
هافبک های بایرن نسبت به نیمه ی اول کاملا بهتر بودند و تحرک بیشتری داشتند.
سانتر های کم حمیجیچ نشان دهنده ی این امر بود که هیتسفیلد به او دستور داده که کمتر نفوذ کند وکمتر مبادرت به انجام سانتر کند.
در صحنه های گل بایرن نیز اصلا حضور نداشت اما روی گل ولفسبورگ در صحنه حضور داشت که این حضور او بیشتر شبیه به حضور یک تماشاچی بود.


در نهایت:
لوسیو:او به خوبی در حملات شرکت میکند ولی سرعت بازگشت او به دفاع کم است.قدرت سر زنی بالای اواز دیگر نکات مثبت بازی اوست.به نظر من اگر او همراه
صالی حمیجیچ به یووه بیاید سال اینده در سمت راست دفاع مشکل کمی خواهیم داشت.
صالی حمیجیچ:سرعت بالای او برای شرکت در خمله و دفاع واقعا چشم گیر است هر چند در صحنه هایی نیز جا می ماند.او علاقه ی زیادی به شروع و پی گیری
سریع بازی دارد.سانترها و پاس های او نیز دقیق است که به نظر من اگر در یووه نیز به همین شکل بازی کند فصل بعد جای خالی کامو را احساس نخواهیم کرد.

#7
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
آناليز بازي پيروزي و پيكان نكات مهم در مورد بازي: 1.بازگشت كريم باقري پس از مصدوميت  و آمدن مهاجم جديد پيروزي به نام زياد و عدم حضور ماماني و الونگ بعلت محروميت 2.حضور جلال اكبري در تركيب پيكان 3.داوري محسن تركي به تعداد مساوي براي دو تيم. قوت و ضعف تيم ها: پرسپوليس از ابتدا شروع به فرستادن پاس عمقي و انتر دفاعي نمود كه تاكتيك اصلي آنها بود اما بي جواب. بازيكنان پيكان 80% توپها را به راست مي بردند و خراب مي شد اما چند حمله‌ي مستقيم و چپ اين تيم موفقيت آميز بود. دفاع پيكان در نيمه‌ي اول بسيار هماهنگ كار كرد و جلوي 6 گل احتمالي  را گرفت. محمد محمدي با انگيزه‌ي بازي در مقابل تيم سابق خويش در اين بازي 13 تاچ بسيار موفق داشت. شيث رضايي يار پيروزي در اين بازي فرار هاي خيلي خوبي داشت و بيشتر حملات نيمه‌ي اول را راه انداخت. بياتي نيا به ميانه‌ي ميدان باز مي گشت و توپ گيري مي كرد كه پوئن بسيار مثبتي در كارنامه‌ي يك مهاجم محسوب مي شود. ياران پيروزي خيلي احساسي بازي مي كردند و همين باعث افت مدتي آنها تا دقيقه‌ي 75 شد ولي در 15 دقيقه‌ي پاياني با كنترل عالي كه توسط كريم باقري صورت گرفت اين مشكل حل شد. در اين بازي بازيكنان دو تيم فيرپلي را زير پا گذاشتند و هر تيم يك گل را در حالتي زد كه تيم مقابل به فكر فير پلي بود. آشوبي در دفاع پيروزي توپ ها را خوب جمع مي كرد اما نوري و باقري بازي احساسي پيشه كردند و همين باعث افت دفاعي تيم شد. بازيكنان تيم پيكان از توپ هاي سوم استفاده‌ي بسياري كردند و پيروزي نيز يك گل خود را از اين هربه زد كه نشان دهنده‌ي افت دفاع دو تيم در جمع آوري دوباره‌ي نيرو بوده است. يكي از مهمترين كارهاي دنيزلي در اين بازي استفاده از پروين در چپ بود كه خيلي به تيم كمك كرد. ولي اگر ساها همراه با پروين در زمين مي ماند براي تيم بهتر مي بود. تكروي هاي مهاجمين پيروزي تا قبل از 15 دقيقه‌ي آخر بيشترين مشكل را براي تيم ايجاد نمود. تعويض تاكتيكي و تكنيكي دارابينيان در ثانيه هاي آخر پرتاب نيكبخت را تحت الشعاع قرار داد تا او نتواند گل چهارم را بسازد كه عملي كاملا حرفه اي بود. گزارش دقيقه اي بازي: 2:حمله‌ي پيروزي كه در نقطه‌ي كرنر به بيرون رفت و موقعيت از دست رفت. 3:زياد مهاجم تازه‌ي پيروزي حمله اي را ترتيب داد و توپ را محمدي به كرنر فرستاد. 4:اولين حمله‌ي پيكان توسط حيدري كه با پاسي تو در همراه شد و نتيجه اي در بر نداشت. 6:محمدي با شوت بسيار خوبي توپ را براي بياتي نيا فرستاد كه به نتيجه نرسيد. 8:باقري در دفاع توپ خوبي را از بياتي نيا گرفت و به معدنچي سپرد و او سانتر كرد كه نيكبخت هد زد و توپ خارج شد. 13:حمله‌ي شيث به خطا منجر شد و نيكبخت توپ رو زد كه محمدي توپ را برگرداند و ... 14:خسروي مدافعين را پشت سر گذاشت و گل زد.زيرطاق تيم پيروزي. 18:معدنچي پنالتي گرفت و در ادامه محمدي را زد و بلافاصله معذرت خواهي كرد. 19:باقري پتالتي را از ورزشگاه به بيرون فرستاد. 22:كريم باقري عصباني شده بود و دو خطاي پياپي روي خسروي مرتكب شد. 23:زياد حركت عالي را شروع كرد كه پاسش را بازيكنان پيروزي بين خود تعارف كردند و موقعيت از دست رفت. 24:خطا روي نيكبخت كه داور آوانتاژ داد و بازيكنان پيروزي توپ را بيرون زدند. 26:اوت فيرپلي انداخته شد كه پژمان نوري نتوانست توپ را كنترل كند و بياتي نيا از دايره‌ي مياني زمين توپ را در دروازه قرار داد. 28:محمدي ضربه‌ي معدنچي را از زاويه بسته جمع كرد. 29:موقعيت عالي تيم پيروزي را سه نفر از مهاجمين با هم از دست دادند. 30:شوت سنگين باقري به بيرون رفت. بازي در فاصله‌ي دقيقه‌ي 30 تا 38 افت كرد و ساكت شد و جز ضربه‌ي بادامكي چيزي نداشت. 38 و 40:دو ضربه از معدنچي كه هر دو از كنار دروازه بيرون رفت. 42:پاس رو به عقب تاجيك به زياد رسيد و شوت وي را محمدي به بيرون زد. 46:نيكبخت نفوذ كرد و كرنر گرفت كه به جايي نرسد. 48:هد عزيزي به حيدري رسيد و او با تكل شوت را به درون دروازه انداخت. 50:تماشاچيان:دنيزلي حيا كن... 51:تماشاچيان:بازيكن بي غيرت... 52:علي سلطان... 53:بازي هوايي تيم ها به زمين پيروزي كشيد و پژمان نوري خطا كرد و پنالتي پيش اومد. 54:پنالتي اول قبول نشد اما پنالتي دوم گل شد و بازيكنان پيروزي به شدت عصبي شدند. 60:در محوطه جريمه‌ي پيكان هند صورت گرفت توسط تاجيك كه معدنچي توپ را درون دروازه قرار داد. 62:ضربه آزاد باقري به سر معمارخورد و گل نشد و معمار مصدوم شد. 67:هد باقري به تير افقي ساييد. 69:سانتر پروين با هد باقري به دستان محمدي رسيد. 71:حركت زيباي پروين كه گل نشد. 78:پيكان حمله اي 4 به 3 را پديد آورد كه گلي در بر نداشت. 84:روي اشتباه محمدي توپ به بادامكي رسيد و شوت او در ميانه‌ي راه به فاطمي رسيد و او با پشت پا توپ را در دروازه قرار داد. 90:باقري از عصبانيت به سر خود كوبيد و با عصبانيت دفاع را كاملا رها كرد. 92:باقري با پاي چپ گلي بسيار عالي به ثمر رساند. 96:اوت نيكبخت با تعويض تاكتيكي دارابينيان به هم ريخت و گلي در پي نداشت. 97:سوت پايان بازي. آمار كلي: نتيجه:3-4 كرنر:11-1 شوت:11-5 سانتر:17-5 موقعيت گل:13-6 تحليل تعويض ها جلال اميديان=عزيزي اين تعويض اجباري بود و تاپيري در بازي نداشت. زياد=فاطمي زياد با جو بازي آشنا نبود و فاطمي بهتر از او مي توانست حمله كند رضايي=زارعي اين تعويض ضعيف بود چون رضايي بهتر حمله مي كرد و گل سوم هم روي تعلل زارعي پيش آمد خانگلي=مهدي محمدي ساختار دفاعي پيكان مستحكم تر از پيش شد و كاملا صحيح بود ساها=پروين گزينه‌ي به بازي آوردن بسيار عالي بود و خوب بازي كرد اما گزينه‌ي خروجي در صورت ادامه‌ي بازي مفيد مي بود و تا حدودي اشتباه به نظر مي رسيد حيدري=فرشباف كاملا حرفه اي و براي اتلاف وقت و روحيه‌ي حريف بهترين بازيكنان زمين: بياتي نيا كه در حين حمله مدافع خوبي نيز بود. محمدي كه غير از دريافت سه گل 12 گل را از حريف گرفت. پروين كه با آمدن به زمين پيروزي را راه انداخت. باقري كه غير از پنالتي در بقيه‌ي صحنه ها بي نقص كار كرد. بدترين بازيكنان زمين: نوري كه يك پاس گل به حريف و يك پنالتي به حريف داد. كريمي كه چهار گل دريافت كرد. نتيجه‌ي كلي پيروزي در اين بازي نشان داد بعلت ناهماهنگي هاي موجود و تك روي هايي كه بي سابقه بودند دچار مشكلات تازه اي شده است(متاسفانه) و پيكان نشان داد توانايي رسيدن به جمع چهار تيم برتر را دارد و مربي حرفه اي و بسيار فني دارد.

#8
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
سايپا 2 – 2 پيروزي گلزنان:نيكبخت واحدي(پيروزي) ، مومن زاده(سايپا) ، كريمي(سايپا) ، معدنچي(پيروزي.نقطه‌ي پنالتي) آناليز تيم سايپا: تيم سايپا بر پايه‌ي حركات از پيش تمرين شده در حملات در نيمه‌اول بازي كرد و از روي يك ضربه‌ي آزاد تمرين شده به گل رسيد. در دفاع اين تيم حضور حسيني بعنوان يك سويپر كاملا به چشم مي آمد و كليه‌ي حملات چپ پيروزي توسط اين بازيكن ناتمام مانده يا به كرنر كشيده شدند. تيم سايپا به هيچ وجه تا قبل از دقيقه‌ي 80 به بازي در عرض ميانه‌ي زمين روي نياورد و بازي مستقيم را سر‌رشته‌ قرار داد كه بعلت سرعت كم مهاجمين خود موفق نبود.اما در نيمه‌ي دوم اين تيم كه دفاعي بازي مي كرد توپ را در دقايق پاياني به عرض مياني كشيد و با پاس خوب دايي به گل رسيد.به طور كلي سايپا در اين بازي از وجود دو مدافع خوب يعني حسيني و فرزانه و يك تعئيض قوي كه جانشيني حسن كريمي بود در كنار بازي خوب و قوي صادقي بهره برد و امتياز گرفتن از اين بازي حق اين تيم بود.البته قابل ذكر است اتلاف وقت سايپا در اين بازي از نكات منفي اين تيم بود كه در پايان با گل خوردن در دقيقه‌94 به اشتباه خود پي بردند. آناليز تيم پيروزي: تيم پيروزي بر خلاف چند بازي گذشته در اين بازي از ابتدا به حمله شروع كرد.اين تيم در يك كار دونفره با پاس معدنچي به نيكبخت به گل اول رسيد.اين تيم در خط دفاع از دو بازيكن خوب كه يكي سوئيپر و ديگري پاسور بود استفاده كرد كه عمده‌ي حملات تيم برپايه‌ي حركات اين دو يعني باقري و زارعي بود. شيث رضايي نيز با كنترل كامل دايي نقش عمده اي در بازي پيروزي داشت.پيروزي نيز مانند سايپا بازي مستقيم را در برنامه داشت اما استفاده از ضربات سوم يا ريباند ها به كمك اين تيم مي آمد كه عمده‌ي آن بر عهده‌ي نوري و نيكبخ بود.تعويض هاي تيم پيروزي در اين بازي ضعيف بودند.بيرون بردن بادامكي و جانشيني زياد كه بازيش چنگي به دل نزد و همچنين به بازي آوردن دو هافبك ميانه رو و انرژي آفرين كه دير به بازي آمدند زايد به كمك اين تيم نيامد. در پايان بازي اين تيم توانست با فشار خوبي كه در يك حمله‌ي پنج نفره صورت داد به گل برسد. بهترين بازكنان زمين: صادقي:بازيساز اصلي سايپا در اين بازي معدنچي:مغز متفكر تيم پيروزي در اين بازي حسيني:مدافع برتر سايپا در بازي كريمي:بازيكن آزاد سايپا كه در منار دفاع با زدن يك گل براي سايپا به گرفتن امتياز كمك كرد زارعي:بازي ساز اصلي پيروزي از سمت راست نتيجه‌ي كلي: براي اين بازي نتيجه‌ي مساوي نتيجه اي عادلانه و قوي بود. تاثير داوري و اشتباهات داوري در بازي بسيار بود هرچند در نهايت به تساوي مي انجاميد. تعويض هاي دايي قويتر از تعويض هاي دنيزلي بود و براي همين نتيجه‌ي بهتري گرفت. از تاثيرگذار ترين عوامل اين بازي اتلاف وقت بود كه به ضرر تيم متلف شد و گل را در دقايق پاياني دريافت كرد.

#9
J U V E N T I N I

J U V E N T I N I

    Amir_juvei

  • اعضا
  • 10637 ارسال
سلام
همون طور که همتون می دونید لیگ قهرمانان اروپا دیشب پیگیری شد که در طی 4 بازی انجام شده اینتر و بارسا از دور رقابت ها کنار رفتند. ;D
از 11 سال پیش تا دیشب این اولین بار بود که قهرمان فصل پیش این رقابت ها در مرحله ی یک هشتم حذف میشد. :D
بریم سر اصل مطلب:
دیشب من کاملا خودمو برای یک بازی تدافعی و خسته کننده از جانب لیورپول اماده کرده بودم اما شاگردان بنیتز اکثر تماشاچیان فوتبال رو شوکه کردند.لیورپول نه تنها دفاع نکرد
بلکه خیلی بهتر از بارسای بی برنامه و بی هدف کار کرد.
نیمه ی اول:
لیورپول:لیورپول با استفاده از امتیاز میزبانی در جهنم انفیلد تلاش میکرد که بارسا را حذف کند که موفق نیز شد.این تیم با استفاده از سیستم 4-4-2 تمام راه های
حمله را به روی بارسا بسته بود.در دقایق ابتدایی کاملا یک تیم تهاجمی نشان داد و با استفاده از کناره ها و همچنین قدرت شوتزنی بالای ریسه در 20 دقیقه ی ابتدایی
حتی میتوانست 2 گل به بارسا بزند که با خوش شانسی دروازه بان بارسا هیچ کدام از شوت های سنگین ریسه تور دروازه را نبوسید.
کاملا مشخص بود که مدافعین لیورپول انسجام همیشگی را نداشتند و در دفع توپ ها دستپاچه عمل میکردند.هر چند دفاع لیورپول راه را برای حرکات ترکیبی 3 نفره ی بارسایی ها
مانند بازی اول بسته بود و هیچ گاه اجازه ی حرکت به مسی رونالدینیو و اتوئو را نداد.رنالدینیو و مسی شب کابوس واری را سپری کردند و هر کدام تنها یک بار از کنمد دفاع
لیورپول گذشتند.
در مورد دفاع لیورپول باید گفت که تمام بازیکنان این تیم پرس را به خوبی انجام میدادند حتی کویت نیز که یک مهاجم بود با دوندگی بی امان بارها مزاحم پویول و تورام شد
و با این حرکات باعث اشتباه این دو بازیکن در چند صحنه شد.
در پشت محوطه ی جریمه نیز اجازه ی شوتزنی به بارسایی ها ندادند و کاملا توانستند شوتزن های ابی و اناری را مهار کنند.
بارسلونا:در این دیدار بارسا با زهم چوب اشتباهات رایکارد را خورد و به راحتی با لیگ قهرمانان وداع کرد.این تیم با بازی و پاس کاری در دفاع سعی داشت
کمی لیورپول را به جلو بکشد که هیچ گاه نیز موفق نشد.این تیم بر خلاف بازی رفت از توپ های هوایی استفاده نکرد و با پاس های کوتاه و عمقی کمی توانست خود را به دروازه ی
لیورپول نزدیک کند.در دقایق اولیه ی بازی تیم اسپانیولی دو بار از خوردن گل رهایی یافت.
مدافعین بارسا کاملا اشفته به نظر می رسیدند و در چندید صحنه توپ را به راحتی تقدیم لیورپول کردند.
به طور کلی بارسا درنیمه ی اول کاملا بی هدف بود و چیزی برای گفتن نداشت.
نیمه ی دوم:
لیورپول:این تیم در نیمه ی مربیان رو به دفاع اورد و تلاش می کرد با استفاده از ضد حملات سریع خود دفاع و دروازه ی بارسا را باز کند.لیورپول با استفاده از دو هافبک قدرتمند به نام های جرارد و سیسوکو میانه ی میدان را کاملا به سود خود کرده بود.همچنین دوندگی بی امان تک تک لیورپولی ها اجازه ی حکت را به بارسایی ها نمی داد.
نکته ی قابل توجه در تیم لیورپول این بود که این تیم در هیچ یک از دقایق بازی رو به دفاع مطلق نیاورد و این عامل نقطه ی قوت بازی بندری ها بود.
در نیمه ی دوم هیچ کس نمیتواند از میدان داری سیسوکو و جرارد چشم پوشی کند.این تیم بر خلاف بارسا کاملا هدفمند بود و میدانست که در زمین چه کار کند.
یکی دیگر از نکات جالب توجه بازی لیورپول ضربات شروع مجدد رینا بود که اکثر توپ ها را به بازیکنین خودی می رساند.
بارسلونا:این تیم بر خلاف نیمه ی اول باز هم بازی مستقیم را در دستور کار خود قرار داد که این نشان از درماندگی مطلق رایکارد داشت.
این مربی بر خلاف همتای خود در لیورپول به غیر از تعویض گودجانسن تعویض های خوبی نکرد و نتوانست ب استفاده از تعویض ها کاری از پیش ببرد.
هر جند بارسایی ها در دو صحنه مانند نیمه ی اول رو به پاس های کوتاه و عمقی اوردند که یکی از انها منجر به گل شد.و در نهایت یار گیری خوب لیورپولی ها از مسی و
رونادینیو عملا بارسا را در حمله فلج کرد.


در نهایت:
لیورپول:این تیم مطرح اروپایی با استفاده از معلم فوتبالی به نام بنتز توانست بارسا را حذف کند و به مرحله بعدی صعود کند.به نظر من اگر تیم بندر کمی شانس داشت
میتوانست بارسا را شکست دهد.اگر لیورپول تا پایان به همین شکل ادامه دهد بی شک یکی از فینالیست ها خواهد بود.
بارسلونا:همان طور که لیورپول با استفاده از زیرکی بنیتز پیروز شد بارسا چوب بی برنامگی رایکارد را خورد و از لیگ قهرمانان اروپا حذف شد.این مربی با استفتده از تاکتیک های
غلط خود موجبات حذف بارسا را فراهم اورد.

#10
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
نتيجه‌ي بازي:2-2 3-5(در ضربات پنالتي به سود پيروزي) اتفاقات مهم بازي: ‌5:شوت يادگاري و واكنش عالي واعظي. 30:خطاي مشكوك به پنالتي روي معدنچي 32:حمله‌ي پيروزي و كرنر كه سه بار تكرار شد. 34:روي سومين كرنر پياپي از سانتر معدنچي زياد شعبو گل اول پيروزي را زد. 36:چيپ نيكبخت كه روي دروازه خورد. 37 و 39:دو حمله از برق كه واعظي هر دو را دفع كرد. 51:تك به تك معدنچي و كار عالي خورشيدي كه توپ را گرفت. 63:هد برقي ها كه واعظي گرفت. 75:تك به تك معدنچي از پاس باقري كه بيرون زده شد. 77:روي سانتر سلامي بخش و هد نجمي زاده گل اول برق صورت گرفت. اضافه4:گل نيكبخت بصورت قيچي از سانتر معدنچي اضافه11:گل پور محسني از روي كرنر تيم برق اضافه‌25:گل نيكبخت كه مردود اعلام شد. نكات مهم بازي: بازيكنان پيروزي و بيش از همه آشوبي و معدنچي با تعلل كار مي كردند كه در اويل نيمه‌ي دوم اين حركات كمتر شد.معدنچي علاقه‌ي زيادي به دور زدن در زمين داشت و همين باعث كم شدن فرصت هاي وي شد.بازيكنان برق از ابتدا بدنبال ايجاد تعلل و پنالتي بودند.همكاري هاي معدنچي و زياد با ضربات سر به طور متوالي صورت مي گرفت كه زياد به درد تيم نمي خورد.زياد بطور كلي خيلي خوش پرش نشان داد و قدرت هد زني خود را نشان داد كه يك گل از اين راه بدست آمد.نيكبخت بيش از هرچيز به بازي زيبا توجه مي كرد كه راندمان كاري خود را پايين آورده بود.بعد از گل تعويق در بازي از سوي دو تيم كم تر از قبل شد.پرسينگ مهاجمين دو تيم در دفاع تيم مقابل خيلي به چشم مي آمد كه براي زياد و نجمي پور بسيار عالي بود.شروع مجدد هاي واعظي در اين بازي بسيار عالي بودند كه به سه موقعيت خطرناك تبديل شدند.سمت چپ دفاع تيم برق افت شديدي در نيمه‌ي دوم داشت كه علت اصلي آن هجوم بيش از حد از آن سمت بود. تيم پيروزي: اين تي نشان داد هجوم قوي ولي نتيجه نگير زيادي دارد و تاكتيك هاي مختلفي در آن قابل عرضه مي باشد. مدافعين اين تيم با تعويض جا با يكديگر قصد داشتند كار دفاعي را بهتر از قبل كنند كه موفق نبودند. دنيزلي نيز نشان داد اگر تاكتيك او از ابتداي بازي بگيرد تيمش پيروز و در غير اينصورت در نيمه‌ي دوم به مشكل بر خواهد خورد. تيم برق: اين تيم شايستگي كامل خود را نشان داد كه بسياري از تيم هاي ليگ هاي بالاتر جسارت اينچنين بازي را ندارند و البته تيم برق بعلت اينكه بيش از هرچيز به فكر كشاندن بازي به تعلل و پنالتي بود به مشكلات عديدي برخورد كرد. تعويض هاي بازي: زارعي-ماماني:اين تعويض بعلت اينكه ماماني بازيكني تك نيمه اي و انرژيك است به خوبي صورت گرفت اما زارعي در اين بازي بازي هاي قبلي خويش را صورت نداد و بازيكنان ديگري مي توانستند جانشين بهتري براي ماماني باشند. سلامي بخش-نيك نهال:نيك نهال از بهترين ياران برق بود اما در تجربه خيلي كم تر از سلامي بخش بود و با آمدن سلامي بخش و تجربه‌ي بيشتر وي تيم برق به گل رسيد كه تعويضي كاملا درست بود. نوري-جبان:علت اين تعويض افت نفس جبان بود و كاملا به درستي صورت گرفت. بادامكي-زياد:اين تعويض بخاطر نفس بيشتر بادامكي صورت گرفت كه تا حدودي به كمك تيم آمد اما موقعيت هاي ضربات سر را از تيم گرفت.اين تعويض متوسط بود. نجمي زاده-تيموري:فقط براي نگهداشتن بازي براي پربات پنالتي. خان احمدي-پورمحسني:فقط براي پربات پنالتي بهترين هاي زمين: واعظي:با اينكه دو گل دريافت كرد اما گرفتن حداقل پنج گل صددرصد در كارنامه داشت و پنالتي گرفته شده توسط او نيز به كمك تيم آمد. معدنچي:دادن دو پاس گل و زدن يك پنالتي كه در كنار اين ها چند موقعيت ديگر نيز بوجود آورد. يادگاري:رهبر تيم برق در دفاع و پاسور اوليه‌ي حملات كه بسيار عالي بازي كرد و پنالتي خويش را نيز به گل رساند. نتيجه‌ي كلي: اين بازي مي توانست به سود هر يك از دو تيم باشد اما انگيزه‌ي تيم برق ستودني بود و در كنار آن تمرينات هر دو تيم براي پنالتي كاملا مشهود.داور بازي براي كنترل بازي به مشكلات زيادي برخورد و همين باعث شد تا كارت هي بي شماري از جيب خويش خارج سازد.

#11
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
دوستان سلام ابتدا بذاريد تشكر كنم از دو دوست عزيزم مجتبي و سينا كه براي من يه DVD از هايلايت هاي يووه در بازي هاي قبلي تيم آماده كردند و به من سپردند تا ببينم(و به خاطر اينكه مي دونستن من اونو به ديگران مي فروشم ازم پسش گرفتند) و با استفاده از اونها اين آناليز ها رو بنويسم. براي اينكه يه نظم توي اين آناليز ها باشه به هفت قسمت جدا تبديلش كردم و در اختيارتون مي ذارمش. 1.تيم يوونتوس امسال در يك نگاه 2.آناليز دروازه بان هاي تيم 3.آناليز مدافعين تيم 4.آناليز بازيكنان خط مياني تيم 5.آناليز مهاجمين تيم 6.آناليز توانايي هاي مربي(تعويض ها) و (تغيير هاي تاكتيكي) 7.نتيجه‌ي كلي قابل توجه است كه اين آناليز تيم يوونتوس از ابتداي فصل تا نيم فصل مي باشد و آمار آن (به غير از چند مورد تازه مثل گل هاي الكس و بازي چند يار ديگر) مربوط به نيم فصل است.   لطفا نظرات خود در مورد اين آناليز را براي من بفرستيد.   قسمت اول تيم يوونتوس امسال در يك نگاه تيم يوونتوس در ابتداي فصل با اتكا بر تاكتيك هاي گذشته و چند تاكتيك جديد بازي هايي در سطح متوسط انجام داد. در موقعيت اول فصل بعلت كمبود انگيزه در بيشتر ياران يووه بخصوص بازيكناني كه تجربه‌ي بازي در تيم هاي سري آ را داشتند كمي به مشكل برخورد.اما كمي بعد از آن و با افزايش امتياز اين تيم و رسيدن به رتبه‌ي نهم بازيكنان توانايي خويش را بازيابي نمودند و با استفاده از چند حركت گروه تاكتيكي به بازي هاي زيبا تري پرداخت و پس از رسيدن به صدر براي صدر نشين ماندن و جنگ با تيم قدري مانند ناپولي به كارهاي خويش افزودند. تيم يوونتوس از ساختار دفاعي نا منظم و نامطمئني برخوردار بوده ولي هم اكنون اين ساختار كمي پيشرفت كرده است و بدون احتساب بازي هايي كه بيش از يك ل دريافت نمودند نمي توان اكثر گل ها را به گردن مدافعين انداخت. زيرا بازي هايي كه بيش از يك گل داشتند در اكثر مواقع مشكل را در ميانه‌ي زمين و بين هافبك هاي دفاعي بوده است.خلا حضور كاناوارو و ويه را براي دفاع و نقش مدافع هافبك در يووه به شدت به چشم مي خورد ولي پس از مدتي با جا افتادن ماتيو پارو و كريستين زانتي در اين منطقه تيم به شكل خوبي رفع شد و تا حدودي با بازي هاي قابل قبول اين دو بازيكن و جولي جانيكدا اين مشكل بطور عمده اي كاهش يافت. تيم يوونتوس بر مبناي علاقه‌ي شديد دشام و مشكل تيم هاي سري ب در آفسايد و آفسايد گيري به تله‌ي آفسايد حرفه اي روي آورد كه بجز دو مورد ناموفق مشكل ديگري در اين حركت بدون نقص مدافعين تيم ديده نشد. يووه با استفاده از دو بازيكن با سابقه به نام هاي ندود و كامورانسي در دو سمت خط مياني براي بازي هاي خود به خوبي ساپورت مي شد و پس از مدتي با روبرو شدن با پديده اي تازه يعني ماركو ماركوني تيم به خط مياني حرفه اي حصول يافت كه براي تغذيه‌ي مهاجمين قدرتمند اين تيم به مشكلي برنخورند.در امر تغذيه‌ي هجومي ياران يووه با شكل هاي مختلفي از قبيل سانتر بال ها ، توپ هاي عمقي و پاس هاي مركز دفاعي به خوبي توانستند موفق باشند. تيم يوونتوس در به ثمر رساندن گل كمتر به مشكل برخورده است بطوريكه از ابتداي فصل در راس جدول بهترين خط حمله حاضر است. هرچند ميزان انتقادات از مربي تيم بالاست اما با توجه به مشكلات عديده‌ي موجود براي بيانكونري اين تيم در حال حاضر واقعا خوب مي باشد و از لحاظ مربي مشكل خاصي ندارد.   قسمت دوم آناليز تيم دروازه باني جي جي بوفون: دروازه بان نامبر وان تيم يوونتوس كه بهترين دروازه بان دنيا نيز مي باشد و در حال حاضر بعنوان دروازه بان سال گذشته شناخته شده است بعنوان نگهباني قوي و كامل در مقابل هر هجومي ايستاده است. نقطه قوت او در گرفتن شوت هاي از راه دور و نزديك ، جمع كردن كامل توپ هاي چيپ ، گرفتن حركات تك به گل و پنالتي گيري است كه آمار فوق العاده اي در بردارد و تا حدودي مي توان گفت موفقيت او 80% بوده است. اما بوفون در كنار قدرت بالاي خود نقاط ضعفي نيز دارد كه اين فصل او را وادار به گل خوردن! نمودند. از اين جمله مي توان به ناتواني او در مهار كامل سانتر هاي زاويه دار و مهار روي كرنر ها اشاره كرد. انتوني ميرانته: يكي از قويترين ذخيره هاي تيم كه به خوبي جاي آبياتي و كيمني دروازه بانان تيم ذخيره‌ي فصل پيش را پر كرده است. انتوني توانايي خاصي در شروع هاي مجدد دارد كه او را به يك اسيستر نيز تبديل نموده و او در اين فصل يك پاس گل نيز داده است. نقطه ضعف مشخص ميرانته در ناتواني گرفتن ضربات آزاد مي باشد كه احتمال ريباند و ضربه سوم را بالا برده و در شلوغي هاي محوطه اي براي يووه گران تمام شده است.ولي به طور كلي مي توان او را در كنار بوفون بعنوان يك جانشين مطمئن معرفي كرد. بوه فوي: دروازه بان تيم جوانان يووه كه تنها يك بازي از او در آرشيو موجود بود اما در آن بازي به انازه اي درخشيد كه من مجبور شدم در موردش بنويسم. توانايي خاص او در جمع آوري توپ هاي ارسالي-كه نقطه ضعف بقيه دروازه بانان يووه است-در كنار شوت گيري نسبتا قوي و تك به گل گيري فوق العاده‌ي وي باعث شده است تا بجاي بلاردي از او بعنوان دروازه بان سوم يووه در اين آناليز نام ببرم. امانوئل بلاردي: دروازه باني كه مجال ديدن بازي در زمين وي را نيافتم اما از فيلم هاي تمريني وي چنين برآورد مي شود كه توانايي او در گرفتن پنالتي و شوت است و مانند بوفون روي سانتر ها مشكل عمده اي دارد.   قسمت سوم آناليز تيم دفاعي الساندرو بريندلي: پير مدافع باتجربه و قدرتمند يووه كه از بهترين سازما دهندگان دفاع يووه در اين فصل بوده است. وي سوئيپري قدر و توپ پخش كني قابل توجه است و توانايي شوت وي بسيار بالا مي باشد و اگر مجال شوت زني مي يافت قطعا از گلزنان خوب اين فصل يووه مي بود. جورجو كيه ليني: كيه‌ل كه بعنوان يكي از بهترين ياران يووه به نظر من مي آيد با قدرت خاص خود در توپ گيري و فرار هايي ويرانگر-نه سرعتي بلكه با قدرت بني فراوان-يكي از بهترين هاي يووه در اين فصل بوده است.توانايي اصلي وي در فرستادن توپ با پاي چپ براي مهاجمين و همچنين تكل هاي بلند است كه درصد موفقيت آنها حدودا 65%(6 تكل صحيح از 9 تكلي كه در DVD بود) بوده است كه براي يك مدافع بسيار خوب محسوب مي شود. روبرت كواچ: بازيكني با قدرت سازندگي كم اما قدرت تخريبي زياد كه نزديك به نصف حملات تيم حريف را مخروب كرده يا به تاخير مي ندازد. بدترين پارامتر وي مصدوميت هاي توالي وي مي باشد كه بعضي اوقات به علت وقت كشي خيلي به چشم مي آيند.روبرت كواچ بعلت سن نسبتا بالا در مقابل چند يار ديگر يووه و سرعت پايين ترش در مواقعي كه تيم مقابل از عمق دفاع به حمله مي پردازد مشكل آفرين است. فدريكو بالزارتي: يكي از مدافعين يووه كه بعلت آمادگي بيش از حد كيه‌ل به نيمكت نشيني وادار مي شود و تنها در بعضي بازي ها به صورت متوالي بازي مي كند. اما به طور كامل بازي كردن وي براي يووه بسيار خوش يمن است و چون او در كنار حركات دفاعي قدرتمند خود توانايي هجومي بسيار بالايي نيز دارد مي تواند وي را بعوان يكي از بازيكنان نمونه‌ي نيمكت يووه معرفي كرد. جاناتان زبينا: بازيكني كه به شدت به بازي هاي سري آ عادت كرده است و انقدر خود را خسته مي كند كه در پايان نيمه‌ي اول هرگز نفس ندارد و غالبا مشكل گل سازي براي حريف را به دامان مي خرد. يكي از دلايل امر بد بازي كردن جاني زبينا عدم غيرتمند بودن در بازي از سوي وي مي باشد كه براي تيم يووه بسيار گران تمام شده است. اما بطور كلي او در امر توپ گيري و سوئيپرينگ يكي از خوبان يووه بوده است. ايگور تودور: از مدافعين قوي با قد بلند و قدرت بدني بي پايان كه در كرنر هاي تيم مقابل اگر وي نبود تا بحال نزديك به سي گل دريافت مي كرديم.تودور در حملات ايستگاهي يووه با قدرت هد زني فوق العاده‌ي خود گلزني و گلسازي مي نمايد كه يكي از بهترين پارامتر هاي او مي باشد. فليچه پيكولو: از مدافعين خوبي كه او را در يك نگاه و يك نظر بعنوان نستايي ديگر مي توان ارزيابي كرد. سبك بازي او بعنوان يك مدافع صرف و بدون هيچگونه تمايلي به حركات اضافي دقيقا سبك بازي نستايي را يادآور مي شود كه سالها پيش در لاتزيو بازي ميكرد. با توجه به اينكه او هنوز جوان است مي توان بروي او براي بقيه مواقع در سال آينده و براي سري آ برنامه ريزي كرد. از بزرگترين توانايي هاي او تنظيم خط آفسايد است كه جلوي چندين گل را با اين هربه گرفته است. يان آلن بومسانگ: او نسبت به وقتي كه در اسكاتلند توپ مي زد پيشرفت شاياني داشته است و بعنوان يك سوئيپر ديگر در تيم بر روي او حساب ويژه اي باز است. از نقاط ضعف او سرعت پايين و عدم توانايي در شركت در كارهاي همگام مثل تله گيري آفساد است. از بقيه‌ي مدافعين تيم بازي چنداني در دسترس نبود.   ادامه در پست بعدي

#12
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
قسمت چهارم آناليز تيم مياني ماركو كاركوني: يك پديده‌ي تازه در يووه. يك بازيكن خوب با توانايي پاسوري در سطح يك جهان بطوريكه مدتي كامورانسي را نيمكت نشين خود نموده بود. ماركو در سانتر ها و در گلسازي بسيار خوب ايفاي نقش مي كند و اين توانايي وي باعث مي شود روز به روز جاي بيشتري ميان ياران يووه بيابد. از ضعف هاي وي كم بودن توان قدرتي و خطاپذيري بالاست كه داوران را به اشتباه مي اندازد. برخلاف بقيه‌ي بازيكنان يووه وي با استفاده از كار هاي فردي بسيار مخالف است و بيشترين پارامتر در وي پاس هاي اوست كه ميانگين بالايي در پاس موفق دارد. ماتيو پارو: يكي از بازيكنان خوب تخريبي براي تيم حريف و سازنده در تيم خودي كه توانايي خاصي در ايجاد نظم در خط مياني دارد و با توجه به قدرت بالاي پاسوري مي توان از او بعنوان يك پت ويرا ديگر نام برد. كامورانسي: يكي از بازيكنان افت كرده‌ي يووه كه به تازگي در مقابل بقيه‌ي ياران اين خط كمتر به ميدان رفته و كمتر به بازي پرداخته است. بيشتر سانتر هاي بازي در اويل فصل براي كامو بوده است اما حالا بيتر به بازي زميني و شوت مي پردازد كه كمتر به درد تيم مي خورد. پاول ندود: بهترين يار خط مياني يووه در چند سال اخير و فصل جاري كه با بازي كاملي كه از خود به نمايش مي گذارد كار را براي همه‌ي هم تيمي هاي خود آماده مي سازد. نقطه قوت اصلي او در اين فصل توانايي هوش اوست كه بيشتر مدافعان حريف در مقابل هوش او كم مي آورند و باعث مي شود به مشكل بربخورند. اما او به تازگي در زدن شوت به مشكل برخورده است و شوت هايش حدودا نسبت به اوايل فصل افت 50% داشته است. كريس زانتي: با تصاوير كمي كه از اين بازيكن داشتم تنها به دو نتيجه‌ي زير رسيدم: 1.او توانايي خيلي بالايي در بازي براي خسته كردن ياران حريف دارد و تيم مقابل را بطور كامل از پاي در مي آورد و اين توانايي او بي نظير مي نمايد. 2.او در تخريب توپ هاي ياران حريف و به تعويق انداختن هجوم هاي تيم حريف توانايي بسار زيادي دارد. جولي جانيكدا: نقطه قوت اصلي جولي جانيكدا در توپ گيري كامل از حريف است كه به او توانايي بازي در پست هاي مختلف ميانه‌ي زمين و دفاع را در وسط زمين مي دهد. اما او با مشكل تكنيك روبروست و قدرت حمل توپ او هنوز به حدي نرسيده است كه بعنوان يك ستاره در پست خود مطرح گردد. دچليه: با اين كه بسيار كم در بازي ها ديده شده است اما راندمان بازي او در رتبه‌ي دوم تيم است و همين نشان دهنده‌ي يك توتي يا دل پيروي تازه در فوتبال ايتاليا و براي يووه است. دچليه در ساختن و زدن گل توانايي بالا و فوق العاده اي دارد و براي اين كار از هرجاي بدن خود استفاده مي كند.او در زدن شوت ، هد ، استپ هاي مختلف و ضربات ايستگاهي توانايي بالايي دارد. كلوديو مارچيسيو: تنها بازيكن يووه كه توانايي بازي در هفت پست مختلف را داراست و با حركت هاي عجيب در ميان بازي از راس هافبك ها به چپ و راست رفته و حتي بال بازي مي كند كه همه‌ي ياران حريف را گي مي كند و انتيازي عجيب را براي تيم فراهم مي آورد. شوت هاي كلود بسار خوب و سانتر هاي وي در سطح دوم جهان-پس از بزرگاني چون بكام و فيگو-مي باشد. اندره روسي: اين بازيكن تنها در يك صحنه قابل ستايش بود كه در آن با استفاده از قدرت خاص خود در حمل توپ بازي را از دفاع به حمله برد و با يك پاس موقعيت سازي عالي و در خور توجهي انجام داد. اما عجولانه بازي كردن وي او را براي ستاره شدن به تاخير وامي دارد.   قسمت پنجم آناليز تيم مهاجمين الساندرو دل پيرو: موفق ترين بازيكن يووه كه در قسمت راندمان رتبه‌ي سه را آورده است و با گلزني هاي خود براي يووه باعث برد هاي عظيم تيم شده است. توانايي شوت الكس نسبت به سالهاي قبل افزايش يافته است و توانايي حمل توپ و هد زني وي به طور شگفت انگيزي بالا رفته است. اما او نيز ضعف دارد و ضعف عمده‌ي وي به تازگي سرعت كم او و عدم حضور در كار هاي دفاعي در مواقع لزوم شده است. ديويد ترزگه: بازيكن مچ و هماهنگ با دل پيرو كه حضور وي يكي از بهترين حضور هاي چند سال اخير بوده است و با توجه به اينكه سبك گلزني خود را تغيير داده است و كمتر گل مي زند اما با بازيسازي و حركات بدون توپ خود به طور عمده گل ساز يووه بوده است. عمده ترين نقطه قوت وي همانطور كه گفتم حركات بدون توپ او و آفسايد گيري تيم حريف را خنثي كردن است و ضعف او در تمام كنندگي ها. مارچلو زالايتا: يكي از بهترين ذخيره هاي تاريخ يووه كه كم گل زده است اما گل هاي وي سه امتيزي بوده اند. توانايي اصلي او در اين فصل به استفاده از خستگي ياران حريف باز مي گردد. هرچند او هنوز هم مهاجم نود دقيقه اي نشده است و نفس كمي دارد اما مي توان بعنوان يكي از سه مهاجم ذخيره‌ي يووه به او لقب بهترين تمام كننده‌ي لحظات حساس را داد. والري بوژينف: نفر اول در راندمان كه با ميانگين 58/1 گل در هر حضور كامل به راندماني دست نيافتني رسيده است. با توجه به سرعت بالا، توانايي حمل توپ و تمام كنندگي محشر وي اگر تيم يووه او را از دست بدهد به طور عمده به مشكل برخواهد خورد. ضربات تمام كننده‌ي او بيش از قدرتي بودن به هوش بالاي او بسته است و توانايي ديد فوق العادهع اي كه زوايا را بخوبي تشخيص مي دهد. توماژ گازمن: از مهاجمين ذخيره‌ي يووه كه توانايي خوبي در زدن ضربات بلند دارد و براي بازي مقابل تيم هايي كه مدافعين قدرتي دارند ساخته شده است. متاسفانه صحنات كمي از وي موجود بود. رافا پالادينو: پالا يكي از دسته‌ي مهاجمين توانمد و در عين حال گلزني سازنده‌ي يووه است كه تنها مشكل وي بي تجربگي بيش از حد و عجله‌ي اوست كه سبب مشكلات عديدي براي وي مي شود. اگر از برخي مشكلات او-مثل بيرون كشيدن توپ از گل حريف- چشم پوشي كنيم بهترين جانشين براي ترزگه است چرا كه دل پيو و او زوج موفقي در دو بازي نشان دادند.   قسمت ششم توانايي مربي بعلت كم بودن ميزان تصاوير در اين مورد حرف زيادي براي گفتن نيست اما بطور كلي مي توان اينچنين بيان كرد: بيشتر تعويض هاي يووه در خط مياني و براي تامين بازيكنان تغذيه گر بوده است. از سويي كمي نفس برخي بازيكنان دشام را مجبور كرده است تا بدون تعويض تاكتيكي تنها به تعويض هاي نسبتا اجباري روي آورد. در خط دفاعي يووه بازيكنان پر نفس تعداد كمي دارند و براي همين در اكثر بازي ها يا يك بازيكن مياني به مدافعين تزريق مي شود يا تعويضي مثل آمدن بالزارتي صورت مي گيرد. در خط مياني بيشتر اوقات يكي از سه بازيكن بزرگ اي ن خط يعني ندود‌،كامو و ماركو كه بيرون است به بازي مي آيد و همين سبب تغييري خوب مي شود كه متاسفانه تاكتيكي خاص را دنبال ندارد. تعويض در خط حمله كمتر است زيرا اگر تيم به توانايي گلزي برسد ديگر تعويض صورت نمي گيرد. بهر حال يووه در بازي هايي خاص تعويض هايي با نمره‌ي صفر انجام داده است كه به ضرر تيم نيز بوده است اما در بيشتر بازي ها تعويض ها امتيازي بين 50 تا 75 و 80 را داشته اند و در دو بازي اين امتياز به صد نيز رسيده است كه بازيكنان ذخيره عوامل برد بوده اند.   ادامه در پست بعدي

#13
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
قسمت هفتم نتيجه گيري تيم يوونتوس با استفاده از بازيكنان جوان در كنار بازيكنان باتجربه و توانمند تا به اين جاي كار در صدر جدول مانده و با استفاده بيشتر از تاكتيك و كمتر اتكا كردن به توانايي فردي بازيكنان بهسوي جلو حركت كرده است. نقاط قوت تيم: استفاده از تجربه استفاده از نفس بازيكنان جوان رو كردن استعداد هاي ناشناخته دروازه بان هاي عالي تغذيه گران فوق العاده مهاجمين گلساز مهاجمين گلزن روحيه‌ي جنگندگي ياران تازه بال هاي قوي براي هجوم نقاط ضعف تيم: نظم دفاعي كم عدم هماهنگي دو خط عقب زمين اتكاي بيش از حد به دروازه بانان كم بودن روحيه‌ي برخي از قديمي ها كم بودن انگيزه در بازيكنان فوق ستاره عدم اطمينان برخي مديران به سرمربي و دخالت در كار او(بعلت برخي كار ها مثل استفاه‌ي اصرار آميز از كامو كه خوب بازي نمي كند) بالاترين راندمان ميان بازيكنان: والري بوژينف دچليه الساندرو دل پيرو بهترين ها: بوفون:بعلت توانايي خاص در گل گيري و بعلت اتكاي تيم بر او كيه ليني:مدافع دقيق و حسابگر و راه انداز حملات پارو:بازيكن تخريبي شاره‌ي يك تيم ندود:باهوش ترين يار تيم دچليه:بازدهي بالا بوژينف:بازدهي بالا دل پيرو:گلزني‌ ، ايجاد روحيه ميان ياران و بيش از همه كنترل و كاپيتاني در زمين بازي ضعيف ترين ها: زبينا:كم انگيزگي كامو:كم انگيزگي بومسانگ:شايد به اين علت كه براي بازي در ايتاليا ساخته نشده است. بهترين گلزن:دل پيرو(15 گل) بهترين نمرات: دل پيرو 81 بوفون 79 ماركوني 77 (نمرت بر اساس ريتينگ در بازي ها رتبه بندي شده است) ============================================== كاري از علي كهن باني...مخصوص سايت اختصاصي تيم يوونتوس ايتاليا در ايران ============================================== اميدوارم خوشتون اومده باشه...انشا الله به بازيهاي بعدي تيم كامل نگاه كنم و آناليز كامل بنويسم. نظر در مورد آناليز من فراموشتون نشه. اگه سوالي داشتيد تا 24 اسفند برام بفرستيد تا جوابشو تو همين تاپيك بزنم. با تشكر از همه‌ي شما

#14
juventus1985

juventus1985

    بازیکن ذخیره یوونتوس

  • اعضا
  • 2954 ارسال
چند تا نکته بگم یووه در افساید گیر من من از 100 نمره 50 میدهم علتش فقط گلهای که یووه خورده را ببینید و در مورد بازیکنان در مورد کواچ دشام چندین چند بار دشام گفته که کواچ در ارتباط برقرار کردن با دیگر بازیکنان در زمین مشکل دارد و علت اصلی اون این است که کواچ ایتالیای بلد نیست در مورد کلینی اول فصل که چند هفته مصدوم بود و از وقتی که کواچ اسیب دیده به علت اینکه که نه تودور و نه لیگولتالیه که شما از لیگلوتالیه چیزی نگفتید نتوانسته اند نظرات دشام را براورده کنند کلینی در یک پست جدید یعنی دفاع مرکزی بازی میکنه که به نظر من خوبه و عالی نیست و اینم بگم کلینی کاپیتان تیم امید ایتالیا است تودور: من این فصل از این بازیکن را ندیدیم علتش را نمیدانم مصدومه یا نه در مورد بومسونگ به علت اینکه یووه در این فصل یک مدافع مرکزی کامل ندارد اونم نتوانسه خودش رانشان بدهد و گاهی اشتباه عجیبی میکنه زانتی من بازی اونو با امرسون مقایسه میکنم بازیش به چشم نمیاد و خوب بازی میکنه و به نظر من هنوز زانتی در یووه زانتی واقعی نشده مارکلینی فقط اول فصل خوب بازی کرد و در ادامه افت کرده و در این چند بازی بدترهم شده کامورنزی در این فصل خیلی فراز نشیب داشته و بعد از اخرین مصدومیتش افت کرده و در بازی با برشا یک نیمه فقط اشتباه کرد و به نظر من از نظر روحی مشکل دارد و ترزگه و زالیتا فقط میشه گفت به شدت افت کرداند بوژینف از همان ابتدا زنگ تفریح بود و به خاطر اینکه در یووه قرضی بازی میکنه خیلی بهش بها داده نمیشه

#15
Hossein Salehi

Hossein Salehi

    مدیرکل فروم

  • ادمین
  • 15953 ارسال
واقعا مررسی از همه دوستان عزیزی که این تاپیک عالی و بی نظیر رو اماده کردند و من به علي كهن باني عزیز 9 امتیاز و به امیر عزیز 6 امتیاز اهدا می کنم

#16
meysam687

meysam687

    هوادار یوونتوس

  • اعضا
  • 96 ارسال
آنالیز خوبی بود ولی خیلی بزرگ نمایی داشت (من در مورده آنالیز تیم یووه صحبت میکنم نه آنالیز تیم های دیگه) شما هرکسی رو که در موردش توضیح داده بودی 20 تا نقطه قوت ازش گفته بودی 2 تا نقطه زعف اگه کسی ندونه و این رو بخونه فکر میکنه یووه در این فصل بهترین بازیکنان جهان رو داره حتی تو نیمکت در صورتی که یووه تو این فصل شاید فقط 6-7 تا بازیکن آماده و خوب داره

#17
GioVanni Agnelli

GioVanni Agnelli

    -

  • ادمین
  • 21183 ارسال
آنالیز بدی نبود اما یه ضعف داره یعنی یه ضعف جود داره کلا خیلی ها بازی ها رو ندیدن و خود من هم به غیر از 4 تا بازی دیگه بازی از یووه ندیدم علی جان میشه بگی تو چند تا بازی رو دیدی ؟؟؟؟؟؟

#18
c.Ronaldo

c.Ronaldo

    بازیکن ذخیره یوونتوس

  • اعضا
  • 1595 ارسال
امير جون منم ميخوام يك بازي رو آناليز كنم اگه اجازه بديد

#19
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
خب اول به چند سوال پاسخ مي دم بعد آناليز دربي رو مي ذارم:

علی جان میشه بگی تو چند تا بازی رو دیدی ؟؟؟؟؟؟

من هايلايت كامل نيم فصل اول رو ديدم اول پست اول توضيح دادم.

امير جون منم ميخوام يك بازي رو آناليز كنم اگه اجازه بديد

خب امير نيست.اگه آناليز داري براي من بفرست و بعد هم بذار توي تاپيك.

آنالیز خوبی بود ولی خیلی بزرگ نمایی داشت...

خب خودم هم قبول دارم چون من از روي هواداري اينو نوشتم ولي بدونيد نقاط ضعفي كه نوشتم خيلي ضعيفن و هر كدومشون سه چهار تا مي ارزن.مثلا مشكل بوفون روي سانتر ها خيلي وحشتناكه...و الي آخر.

چند تا نکته بگم
و الي آخر...

خيلي ممنون از تذكرات شما.خيلي هاشو قبول دارم اما با چند تاش به شدت مخالفم.مثلا بوژينف ، ماركيوني.
تودور هم اين فصل در هيچ بازي يووه حضور نداشته.من تو فيلم تمريناتي كه داشتم هم فقط يه صحنه ديدمش.

 
 
آناليز دربي پيروزي و استقلال
 
 
آناليز دربي

ابتدا از تيم پيروزي شروع مي كنم.
پيروزي در اين بازي با استفاده از پاس هاي بلند در عمق و پاس هاي كوتاه عرضي تصميم به گلزني به استقلال را داشت.سيستم كلي اين تيم 1-2-3-4 بود كه چهار مدافع بصورت دو به دو جلو و عقب بازي مي كردند و يك هافبك دفاعي به همراه دو بال جلوي آنها بازي مي كردند و سه بازيكن جلو نوبتي به شكل هرم هايي با سر مختلف در مي اومدند.بيشتر كار پيروزي روي دوش دو بازيكن پشت هرم بود كه بايد با حركتشون پاس هفت يار عقبي را به دو نفر جلويي مي رساندند.كه در اين امر مهرزاد معدنچي موفق تر از كعبي و نيكبخت بود.استفاده‌ي بجاي دنيزلي از كبي باعث خستگي مضاعف مدافعين حريف مي شد و همين باعث شد تا استقلال ضربات بيشتري در يافت كند.
تعويض هاي تيم پيروزي زياد در جريان بازي تاثير نداشتند.آمدن بادامكي به زمين بيشتر توانايي حركات هوايي را به پيروزي مي داد اما بعلت قد بلند مدافعين استقلال و قدرت ضربات سر اين تيم از اين ناحيه فلج شد.حضور زياد و حاجي زاده در بازي نقش زياد پررنگي نداشت و بطور كل تعويض هاي دنيزلي در اين بازي كمتر به كمك تيم آمد.
اما تيم استقلال.
تيم استقلال با برنامه ريزي روي دو امر به قصد برد به بازي آمد.1.شروع هاي مجدد.2.صربات پشت محوطه‌ي جريمه.
استقلال با حضور طالب نسب و بائو در كنار اكبرپور در سانتر ها مشكلي نداشت.شوت زن بزرگي مثل كاظمي در اختيار داشت و عليزاده نيز با قدرت بالاي دست در اين تيم حاضر بود و با اين اوصاف از اين راه بهتر به نتيجه مي رسيد.هرچند گل استقلال با مقادير بالايي شانس همراه بود اما كار كردن روي ضربات آزاد در اين تيم ديده مي شد.شوت هاي تيم نيز در نيمه‌ي اول به دردشان خورد و كمي پرسپوليس را آزار داد.
تيم استقلال با روشي متغير به زمين اومده بود.يك مدافع آخر و سوئيپر در انتهاي زمين بهمراه دو مدافع در كناره ها.دو مدافع هافبك در دو طرف و جلوي دو دفاع عقبي و سه بازيكن پشت تك مهاجم تيم.درسته تيم استقلال عملا با نه نفر در زمين بازي مي كرد و عليزاده بعنوان يار آزاد در بيشتر جاهاي زمين حضور داشت تا از قدرت بدني خود در كنار دست هاي توانمندش استفاده كنه.تعويض منصوريان در استقلال از تعويض هاي قوي اين بازي بود چون به تيم استقلال جان دوباره براي هجوم داد اما براي تيم كافي نبود.به بازي آمدن ابراهيمي هم در جاي خود جالب بود چون استقلال يار آزاد خود را خارج كرد و مدافع سوئيپري آورد كه دقايق آخر از گل خوردن نجات يابد.

بهترين بازيكنان زمين:
فرزاد آشوبي:كنترل ميانه‌ي زمين در حدود 70% از مدت مسابقه دست اين بازيكن بود و با پاسهاي عالي خود تيم را راه مي انداخت.
حسين كاظمي:ياركوبي در ميانه‌ي زمين و كنترل حركات تيم استقلال از ميانه‌ي زمين توسط او صورت مي گرفت.
حسين كعبي:با دوندگي خوب سه موقعيت گل بوجود آورد.مدافعين استقلال از سوي او به دوندگي واداشته شده و خستگي ار مشهود مي گرداندند.

غايبين بزرگ:
محمود فكري:شايد حضور او در جاي انصاريان و بعنوان سوئيپر دفاع استقلال را تقويت مي كرد و اين تيم را از حملات حريف مصون نگه مي داشت.
احسان خرسندي:شايد حضور اين بازيكن جوان با توانايي زدن ضربات زاويه بسته مي توانست پيروزي را به گل هاي بيشتري برساند.
محمد نوازي:استقلال از يك كراسر يا موازنده‌ي سانتر خوب در سمت راست بي بهره بود و شايد او بهترين گزينه براي اين كار مي بود.

بازيكنان ضعيف:
فرزاد مجيدي:شايد بد ترين بازيكن زمين كه در تمامي كورسهاي خويش با شكست رو به رو شد و كلا روز ناموفقي را گذراند فرزاد مجيدي بود.
حسين بادامكي:شايد مدت كوتاه بازي جاي درخشش را از اين بازيكن صلب كرد.بهر حال او در اين روز بادامكي سابق نبود.

نگاه كلي:
بازي با نتيجه‌ي 1-1 به پايان رسيد كه شايد عادلانه نبود و اگر اين بازي برنده داشت عادلانه تر به نظر مي رسيد.
مربيان پيروزي با دو تاكتيك متفاوت در دو نيمه به خوبي هرچه تمام تر اين بازي را گذراندند.
مربيان استقلال با استفاده از توانايي هاي فردي بازيكنان خويش خوب بازي را جمع كردند و اجازهِ برد را از پيروزي گرفتند
داوري مسابقه در سطح بالايي نبود و سه اخراج مسلم در بازي نديده گرفته شدند و شايد با وجود آن نتيجه‌ي بازي تغيير مي كردوبهرحال اشتباه داوري جزيي از فوتباله و نمي شه كتمانش كرد.
با تشكر و به اميد سالي پربار و موفق.

#20
Shaktak-Juve

Shaktak-Juve

    بازیکن اصلی یوونتوس

  • اعضا
  • 4770 ارسال
بالاخره از يه بازي هم آناليز دادم: آناليز ابزي يوونتوس و پسكارا بازي در خانه‌ي پسكارا انجام شد و مهمترين فاكتورهاي بازي عبارت بودند از: زبينا در دقيقه‌ي 35 بازي كارت زرد دريافت كرد. در دقيقه‌ي 39 بازي دل پيرو يك پنالتي از دست داد. دل پيرو در دقيقه‌ي 55 بازي كارت زرد دريافت كرد. دقيقه‌ي 59 بازي زبينا از زمين خارج و بريندلي جانشين وي شد. دقيقه‌ي 66 بازي روسو از زمين خارج و پاپونتي جانشين وي شد. دقيقه‌ي 68 ماركيوني از زمين خارج و پالدينو جانشين وي شد.(تعويض هجومي عالي) وانتاجه تو در دقيقه‌ي 70 كارت زرد دريافت كرد. پاپونه تي در دقيقه‌ي 71 كارت زرد دريافت كرد. دقيقه‌ي 74 بازي انتونلي از زمين خارج و ريگوني جانشين وي شد. دقيقه‌ي 75 بازي بريندلي گل زد.خيلي حال كردم.ايول. بريندلي در دقيقه‌ي 77 بازي كارت زرد دريافت كرد زانتي در دقيقه‌ي 80 بازي كارت زرد دريافت كرد. دقيقه‌ي 83 لاويشتا و زالايتا از زمين خارج و بجاي ايشان به ترتيب مارتيني و ماركيزيو به زمين آمدند. كيه‌ليني در دقيقه‌ي 86 كارت زرد دريافت كرد. شيوه‌ي بازي يوونتوس:يووه با تركيب حدودا سابقه دار و خوبي پا به ميدان گذاشت.بوفون درون دروازه بود و كيه ليني و بالزارتي در دو طرف دفاع حاضر بودند و زبينا و بومسانگ بعنوان مدافعين پوششي انجام وظيفه مي كردند.زانتي و جانيكدا در ميانه‌ي زمين بعنوان دو هافبك دفاعي كه جانيكدا به جلو متمايل بود و ماركيوني و ندود در دو طرف تغذيه را برعهده داشتند.زالايتا مهاجم كاذب و دل پيرو سكاندار خط حمله بود. شيوه‌ي بازي پسكارا:اين تيم با پولتو درون دروازه حاضر شد.زوپتي مدافع آخر اين تيم بود و دلي كاري ، اليويه ري و د مارتينس بعنوان سه مدافع در اين تيم حاضر بودند.لاويشتا و لوسي بازيكنان دو طرف خط مياني و دي فالكو و انتونلي بازيكنان مركز زمين و رهبران اين تيم بودند.وانتاجاتو و روسو هم بعنوان مهاجمين تيم حاضر بودند. آناليز تيم يووه:تيم يووه با استفاده از هربه‌ي سانتر از دو طرف توسط ماركيوني(و البته پالادينو كه جانشين وي شد) و ندود براي ضربات سر زالايتا و كنترل و ضربات عالي دل پيرو استفاده مي كرد و گاها با استفاده از بازي مستقيم از سوي زانتي و بالزارتي و كمي هم كيه‌ليني در عمق حركت مي كرد كه بعلت سرعت كم زالايتا اين امر زياد به درد يووه نخورد.ديگر هربه‌ي يووه استفاده از ضربات شروع مجدد ندود و ماركيوني بود.تيم يوونتوس با بدشانسي در اين بازي يك پنالتي را از دست داد(دل پيرو).خشونت در يووه اي ها كمي بيش از حد بود و همين باعث شد 5 كارت زرد دريافت كنند و تعداد زيادي ضربه‌ي آزاد به حريف بدهند. آناليز تيم پسكارا:تيم پسكارا بيش از هر چيز در اين بازي به حضور دي فالكو و انتونلي چشم دوخته بود و شايد منتظر معجزه از سوي اين دو بود.اين دو بازيكن با توپ گيري خوب و پاس هاي كشيده شان موقعيت سازي مي كردند كه موفقيت آميز نبود. سيستم دفاعي پسكارا در اين بازي قوي بود كه البته بخاطر هوش بالاي بازيكنان و مربي يووه در استفاده از ضربات شروع مجدد اين تيم به نتيجه نرسيد.عدم توانايي پسكارا در استفاده از ضربات آزاد نيز از بزرگترين مشكلات اين تيم بود. بهترين هاي زمين: بريندلي:حضور 34 دقيقه‌اي الساندرو بريندل با زدن گلي سه امتيازي و گرفتن نمره‌ي 7 از سوي كارشناسان همراه بود.شايد اگر كارت زرد در اين بازي نصيب او نمي شد نمره‌ي وي 7.5 مي شد. پالادينو:23 دقيقه بازي از سوي او با پاس گل همراه بود و حضور او در يووه بجاي ماركيوني نه چندان آماده باعث شد يووه جان تازه به خود بگيرد. انتونلي:تنها بازيكن پسكارا كه ارزش گرفتن نمره‌ي بال را داشت او بود.جالب است بدانيد تا او از زمين خارج شد توپ از نقطه‌اي كه جانشين وي يعني ريگوني در آن حضور داشت از كرنر آمد و بريندلي آن را به گل تبديل كرد.بهرحال 74 دقيقه بازي موثر از سوي او باعث شد اسمش در اين ليست باشد. آناليز تعويض ها: زبينا – بريندلي:يك تعويض قابل قبول.خشونت بيش از حد و سرعت پايين زبينا مشكل زا بود و بريندلي با حضور خود سه امتياز به ارمغان آورد. روسو – پاپونتي:يك تعويض ضعيف.پاپونتي قدرت هجومي بسيار كمتري نسبت به هم تيمي خود داشت.در ضمن از روي خشونت بيش از حد خود كارت نيز دريافت كرد. ماركيوني – پالدينو:بهترين تعويض بازي.اين تعويض يووه را از اين رو به اون رو كرد و باعث شد يووه ببره.ماركيوني آمادگي شو از دست داده بود و پالا بهترين گزينه‌ي تعويض بود. انتونلي – ريگوني:بدترين تعويض بازي.پسكارا از كم آوردن يار جديد گل خورد و يار قبلي رهبر اصلي تي خود بود. لاويشتا – مارتيني:تعويض بي اثر.اين تعويض با اينكه بار هجومي را بالا برد اما تاثير چنداني نداشت. زالايتا – ماركيزيو:تعويض متوسط.اين تعويض تركيب را كمي دفاعي كرد و براي دفاع از تك گل زده شده خوب بود اما مي شد از پتانسيل كلوديو در راه ديگري استفاده كرد. موخره دشام نشان داد مي تواند با تعويض خوب خود را از مخمصه نجات دهد.دل پيرو از آمادگي خود دور شده است.عدم حضور ترزگه به چشم مي آمد.زانتي محروم شد.پالادينو هم با مصدوميت خود مي سازد. داور بازي در سرعت بازي نقش منفي داشت و سرعت را از بازي گرفت كه تا حدودي به ضرر پسكارا شد كه سرعت بيشتري داشت. يووه بايد به فكر سرعت بيشتر باشد.زالايتا ، زبينا ، بريندلي ، بومسانگ و زانتي سرعت قابل قبولي ندارند.





0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی