طرفداری – استفانو استورارو که به صورت قرضی از یوونتوس به جنوا پیوسته بود به بیانکونری بازگشت و آماده دیدار آخر هفته یوونتوس در مقابل میلان است.
استورارو در مصاحبه با Tuttojuve.com گفت: "من می شنوم که بسیاری از مردم من را با جنارو گتوزو مقایسه می کنند و من از این بابت خشنود هستم، زیرا او یک بازیکن واقعا بزرگ برای میلان و ایتالیا بود. حتی نیمی از آنچه که گتوزو با میلان به نمایش گذاشت، با یوونتوس انجام دهم فوق العاده خواهد بود. اما او تنها الگوی من نیست، من بازیکنی هستم که سعی می کنم که بازی همه را مشاهده کنم و از همه الگو بگیرم، بنابراین من با موقعیت های مختلف خود را وفق می دهم."
"این قطعا یک روز هیجان انگیز است، چرا که برای یک بازیکن جوان مثل من حضور در اینجا همانند یک رویاست. آمدن به اینجا و پیدا کردن چنین ساختاری واقعا چشمگیر است، چرا که سطح جنوا واقعا قابل مقایسه نیست. به همین دلیل تفاوت میان دو تیم وجود می آید. من یک سال را در مودنا سپری کردم، اما مانند آن را هرگز ندیده ام."
این بازیکن جوان ایتالیایی در خصوص ترک جنوا گفت: "بابت ترک جنوا واقعا متاسفم، زیرا من از طریق آکادمی جوانان آن ها وارد فوتبال شدم. من دوستان بسیار بزرگی در آنجا داشتم، به خصوص ماتیا پرین. ما عملا با هم زندگی می کردیم. من از او مراقبت می کردم و او مانند یک پسر برای من بود***. این برای من بسیار دشوار بود. من هنوز با همه در تماس هستم، بنابراین هیچ مشکلی وجود ندارد."
استورارو در مورد دیدار مقابل میلان در روز شنبه و جدال با رم برای فتح اسکودتو گفت: "هفت امتیاز اختلاف با رم یک فاصله بسیار مناسب است، اما از طرفی بسیار بد است، زیرا ما نباید لغزش کنیم. ما باید فاصله را بیشتر از این نیز کنیم. یوونتوس و میلان قطعا یک بازی دشوار است، چرا که بازیکنان بزرگی در هر دو تیم حضور دارند، اما ما باید خود را برای یک دیدار خوب آماده کنیم و ما با تمرکز خود را آماده می کنیم تا بهترین بازیمان را به نمایش گذاریم."
"به کارلوس توز که امروز تولدش بود تبریک می گویم و آرزوی بهترین ها را برای او می کنم و امیدوارم همچون امروز خوشحال باشد. ما حتی با او برف بازی کردیم و با گلوله های برفی او را مورد هدف قرار دادیم. او می خندید، اما من شرط می بندم که او سردش شده بود."
*** نمیدونم منظورش از این جمله چیه اخه هم سنن!! فک کنم گفته he's my boy ایناا این طوری ترجمه کردن