منم تبریک میگم 4# رو. گفتنی ها رو محمد مهدی گفت و حس مشترک بیشتر بچه ها رو قشنگ توصیف کرد.
آلگری کار بزرگی کرد. تغییر خیلی سخته. به اول فصل که فکر می کنم می بینم سطح انتظاراتمو خیلی پایین آورده بودم ،ولی ، آلگری تیمی رو تحویل گرفت که قهرمان سه دوره سری آ بود ، پس مسلماً سعی می کرد حداقل در همین حد افتخار کسب کنه (که بیشتر از اینا رو از پسش براومد).
دیشب که داشتم بالا پایین پریدنای بازیکنا رو میدیدم واسه چند دقیقه حس تکراری بودن بهم دست داده بود. انگار کاری که روتین بود رو طبق معمول انجام دادیم و سال دیگه هم این وظیفه ریسِت میشه. اما یه لحظه یاد 4 سال پیش افتادم. چطور ناامید بودم و فقط به عشق دیدن الکس و جیجی بازی ها رو دنبال می کردم. چطور کنته دوباره ذره ذره اون حس غرور رو بهم برگردوند تا یادم بیاد که تیمم کجاها بوده و فراموش کرده بودم. این که فقط به گذشتش افتخار نکنم و منتظر آینده باشم.
از اینجا به بعد بود که شادی منم چند برابر شد و نگاه متعجب دوستام رو در پی داشت. مسلماً سوالشون این بود ، "دیوونه ، حالا که یه ربع از پایان بازی گذشته چرا؟!" ولی اینو نه اونا متوجه میشن و نه من تلاشی برای توضیحش انجام میدم. این خوشحالی فقط برای خودمه. خوشحالی ای که شاید تعداد آدمای زیادی قادر به درکش نباشن. اما بالاخره ، یه چند متر اونطرف تر ، کسی هست که مثل من دیوونه باشه.
فورتزا یووه