به جامعه مجازی هواداران باشگاه یوونتوس خوش آمدید
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!
جوانگرايي
Started by
Friend
, Sep 24 2006 03:47 PM
Posted 24 September 2006 - 03:47 PM
سلام دوستان من
به نظر من الان که يووه به سري بي سقوط کرده
جدا از اينکه الان يووه نبايد اينجا باشه
بهرحال به نظر من يک فرصت براي يووه است که به بازيکنان جوان ميدان بده و با چندين پديده و چهره به سري آ باز گردد تا وقتي به سري آ آمد نخواد کلي خرج خريد بازيکنان تاپ کند
لطفا در اين تاپيک بحث جدي بکنيد و از شوخي خودداري کنيد
با تشکر
به نظر من الان که يووه به سري بي سقوط کرده
جدا از اينکه الان يووه نبايد اينجا باشه
بهرحال به نظر من يک فرصت براي يووه است که به بازيکنان جوان ميدان بده و با چندين پديده و چهره به سري آ باز گردد تا وقتي به سري آ آمد نخواد کلي خرج خريد بازيکنان تاپ کند
لطفا در اين تاپيک بحث جدي بکنيد و از شوخي خودداري کنيد
با تشکر
Posted 24 September 2006 - 09:43 PM
من خودم با جوونگرایی 100% موافقم...از رفتن امرسون کانا زامبی و تورام خوشحالم شدم تازه دوست داشتم کامو هم بره
ولی از رفتن زلات ناراحت شدم
Posted 25 September 2006 - 07:18 AM
سلام امير جانمن خودم با جوونگرایی 100% موافقم...از رفتن امرسون کانا زامبی و تورام خوشحالم شدم تازه دوست داشتم کامو هم بره
ولی از رفتن زلات ناراحت شدم
خوشحالم که مثل من فکر ميکنيد
الان که دشام اومده و علاقه اي که به جوانان داره فکر کنم بتونيم چندين پديده رو معرفي کنيم
ولي الان جوانترين بازيکني که بازي داده 22 سالشه من دوست دارم به 20 ساله ها هم ميدون بده
با تشکر
Posted 25 September 2006 - 10:24 AM
من در کل به جوان گرایی عتقاد دارم اما به نظر من الان شرایط مناسبی واسه جوانگرایی نیست
یووه نمیتونه ریسکی رو بپذیره توی این شرایط
Posted 25 September 2006 - 11:16 AM
سلام نويد جانمن در کل به جوان گرایی عتقاد دارم اما به نظر من الان شرایط مناسبی واسه جوانگرایی نیست
یووه نمیتونه ریسکی رو بپذیره توی این شرایط
خوب الان اينکارو نکنه
توي سري آ هم حتما اينکارو نميکنه
اونوقت هيچي به هيچي ميشه
با تشکر
Posted 25 September 2006 - 05:14 PM
جوانگرایی صرف به درد نمی خوره
تجربه ثابت کرده جوانگرایی به همراه با تجربه ها
توی همین یوونتوس اگه ترزگه و ندود و بوفوون و الکس نبودند به مشکل بر می خوردیم
Posted 25 September 2006 - 05:47 PM
دشام اعتقاد فوق العاده ای به این کار داره و اگه این کار به قول آقا حسین همراه با تجربه ها باشه آینده خوبی در انتظاره!کاری که الان تو منچستر و بخصوص آرسنال داره میشه و میبینید که جواب داده!آرسنال پارسال یادتون هست؟
یووه نیاز به این خونه تکونی داشت.چیزی که الان یقه تیمهایی مثل رئال و میلان رو گرفته همین پیریه!این 2 تا مظهر پیری هستن.مثلا امرسون و تورام با 34 سال و کانا با 32 سال و ویرا و..... بالاخره تا کی میتونست دل به اینا ببنده؟!
به نظرم با این کار علاوه بر اینکه پدیده های جدید معرفی میشن و فوتبال از دست پیرها در میاد ، تاریخ کار تیم هم بالا میره.یعنی اگه تیم قبلی 2 سال دوام میاورد، این تیم 6 سال حداقل جا داره!
اگه بخوان به عنوان جوانگرایی یا کودک گرایی منم میرم ها!قول میدم پدیده شم!هوای منو داشته باشیدا!بیاین ورزشگاه بگید: Forza Ho3n !!!
Posted 26 September 2006 - 10:53 AM
Posted 26 September 2006 - 01:41 PM
سلام دوستان من
به نظر من الان دشام داره عالي کار ميکنه
ولي به نظر من وقتي ما چهار تا به مودنا زده بوديم اينجا بايد ديگه از بازيکنان بيست ساله استفاده بشه که بتونند در همون دقايق خودشون رو نشون بدند
از کجا معلوم اين دسگليه خاصيتي مثل رونالدينهو نداشته باشه
با تشکر
Posted 26 September 2006 - 03:50 PM
به نظر من تو این تاپیک در مورد جونای مورد علاقمونم بحث کنیم من مسی و کیلینی رو دوست دارم
Guest_mosinedved_*
Posted 26 September 2006 - 03:56 PM
Posted 26 September 2006 - 08:32 PM
اصلا این حرفت رو قبول ندارم مگه موقعی که زامبی اومد معروف بود؟باید جوونای معروف بخره
جوونگرایی موقعی خوبه که اولا:تیم خوب کار کنه
ثانیا:بازیکن رو خود باشگاه درست کنه تا دنیای فوتبال تیم رو بازیکن ساز بشناسه
Guest_mosinedved_*
Posted 26 September 2006 - 10:20 PM
Posted 27 September 2006 - 11:48 AM
سلام مصي جان
براي خريد بازيکن جوان و خوب ، لازم به خرج ميليونها دلار پول بي زبونه
ولي وقتي از بدنه خود باشگاه بازيکن ساخته بشه و بياد بالا بسيار کم خرج تر است
با تشکر
Guest_Mr JUVE_*
Posted 27 September 2006 - 12:39 PM
Posted 27 September 2006 - 12:47 PM
بله حق با قاسمهو صد البته متعصب تر
يک بازيکني که از اول توي يووه بوده و توي اين تيم بزرگ شده چقدر متعصب تر ميشه اونطوري خودش رو مديون يووه ميدونه
کاملا قاسم به نکته درستي اشاره کرد
Posted 27 September 2006 - 03:42 PM
Posted 27 September 2006 - 05:52 PM
سلام امير جانحرف شما درست ولی مگه زامبی تو شرایط بحرانی با ما موند؟
لطفا بحث اين تاپيک رو به اون بازيکنان نکشون
در ثاني زامبروتا از تيم ناپولي به خدمت گرفته شد
يک يووه اي اصيل نبود
بحث تاپيک رو لطفا به اين بازيکنان نکشونيد
با تشکر
Posted 27 September 2006 - 08:04 PM
در هر صورت 7 سال تو یووه بود
من میدونم اگه الکس و پاول بازنشست شن
کیلینی کاپیتان خوبیه
Posted 28 September 2006 - 12:08 PM
کمال جان یوونتوس زامبروتا را از باری خرید نه از ناپولی
بعدش هم جوانان یوونتوس دیشب قهرمان ایتالیا شدند
توی این تیم دو تا بازیکن به نام های Marchisio-De Ceglie سابقه بازی توی تیم اصلی رو دارند
دل پیرو هم گفته امید زیادی به این جوانان دارم
باید از همین بازیکنان واسه سالهای بعد استفاده بشه
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users