یکشنبه 4 آذر 1386 (ساعت 23 به وقت تهران)
هفته سیزدهم سری آ ایتالیا
یوونتوس-پالرمو(ورزشگاه المپیک تورین)
سایر مسابقات سری آ ایتالیا
شنبه 3 آذر (تمام ساعت ها به وقت تهران هست)
جنوا-رم (ساعت20:30)
اینتر-اتالانتا (ساعت23)
یکشنبه 4 آذر
کالیاری-میلان (17:30)
امپولی-تورینو
لاتزیو-پارما
لیورنو-سمپدریا
ناپولی-کاتانیا
رجینا-فیورنتینا
اودنیزه-سیه نا
یوونتوس-پالرمو (ساعت23)
به جامعه مجازی هواداران باشگاه یوونتوس خوش آمدید
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!
یوونتوس-پالرمو(هفته سیزدهم سری آ ایتالیا)
Started by
juventus1985
, Nov 11 2007 09:13 PM
Posted 11 November 2007 - 09:13 PM
Posted 11 November 2007 - 09:23 PM
وایسید این گندکاری از گلومون بره پایین بعد بیایید بازی بعد رو بزنید!
من دیگه به این تیم خوش بین نیستم!همونطور که قبلاً هم گفتم!
رانیریه نتیجه گرا ضربه بدی بهمون خواهد زد!
Posted 12 November 2007 - 12:48 AM
باز هم جای شکرش باقی هست که بازی ها کمی توقف کرده و تیم می تونه اماده تر بشه
واقعا اگه این هفته استراحت نبود معلوم نبود چی می شد
با دو تیم سخت پشت سر هم بازی داریم
همین پالرموی سگ جون و بعدش هم میلان
Guest_adey_*
Posted 12 November 2007 - 12:52 AM
Posted 12 November 2007 - 02:32 AM
Posted 12 November 2007 - 07:45 AM
اتفاقا"من از پالرمو بيشتر از ميلان ميترسم
خدا كنه دوباره رانيري دسته گل به آب نده
Posted 12 November 2007 - 09:24 PM
پالرمو 18 امتیاز گرفته و ناپولی رو که ما اینقدر ضایع ازش باختیم برده هفته پیش
ولی برگه برنده ما بازی تو تورین هست ولی با این رانیری احتمالایا مساوی می کنیم یا با اختلاف 1 گل می بریم.
خوبی بازی اینه که یک تک بازی ساعت 11 روز یکشنبه است و اگه رئال و بارسا بازی حساس نداشته باشند بدون شک یه بار دیکه پخش زنده داریم.
Posted 13 November 2007 - 04:30 PM
به یه نکته دقت کردین .وقتی بازیها به خاطر تیم ملی تعطیل میشه .بعدش اولین بازی رو یوونتوس میبازه.اون اودینزه بعد هم ناپولی.
این بازی هم خیلی به دلم افتاده که میبازیم.تا حالا نشده بود من اینقدر نسبت به یه بازی نا امید بشم.شرایط تیم فکر کنم خیلی بهم ریخته باشه .باید یه شوک روحی بهش وارد بشه تا از این شرایط خارج بشه.خدا کنه من اشتباه کنم و این بازی رو ببریم .خیلی به این برد احتیاج داریم.
خدا کنه یووه این بازی رو ببره و بروبچز همت کنن تیم رو از این شرایط نجات بدن.
Guest_Pessotto_*
Posted 15 November 2007 - 11:05 PM
من مطمئنم میبریم ولی باید خیلی مراقب پالرمو باشیم چون بازیکنانی نظیر بارزالی - زاکاردو - برشانو - میکولی و آمائوری داره و میتونه خیلی خطرناک باشه . ما اگر میخوایم تو کورس باشیم باید بازی رو ببریم همین ...
Posted 16 November 2007 - 01:52 PM
اگه از پالرمو ببازیم حتما از میلان هم میبازیم ولی اگه ببریم میشه میلانو یک کاری کرد
Posted 17 November 2007 - 12:55 PM
نگران نباشین اینقدر.درسته که مربی کوچیکیه این رانیری ولی مطمئن باشین که پالرمو رو میبریم و از میلان هم نمیبازیم.اگه اینطوری نشه که وااسفا!ناپولی و اودینه میان بالا تر ما میریم 6-7ام تازه میلان هم دوباره امتیازارو جم میکنه میریم 8ام...لاتزیو هم دوباره تمام تمرکزشو بد حذف شدن از لیگ قهرمانان میزاره رو لیگ و ما میایم 9ام...دیگه فکر کنم بتونیم همین جا رو دو دستی سفت بچسبیم و تو اون دوره فکر کنم دوباره مثل سری بی رقیبمون ناپولیه که به جام یوفا بریم..همینه عزیزان.بازینهای درجه دو و مربیه درجه سه گرفتن نتیجش همین میشه که امیدوارم همه اینا فقط تخیل باشه.
Posted 17 November 2007 - 04:30 PM
این چرت و پرتها که تو گفتی مسلما تخیله.به بازی با پالرمو زیاد خوشبین نیستیم نه به بقیه.جنازه یوونتوس هم نمیره نهم.فکر بد نکن.برو یه خونه تکونی اساسی تو ذهنت انجام بده.اگه یه بازیکن اینطوری تو تیم فکر کنه .یوونتوس دوباره میره سری بی.اما اینبار نه به خاطر تبانی بلکه با پای خودش.چیزی که ما بهش احتیاج داریم مقداری انگیزه و خودباوری ما الان 5 ملی پوش تو تیم ملی ایتالیا داریم و از تیمهای دیگه هم بازیکن داریم.ما تیم کوچیکی نیستیم.به کمی زمان وخودباوری نیاز داریم.الان یووه به ما هواداراش احتیاج داره.به هودارایی مصمم وبا اراده و روحیه قوی تا بتونه به پشتوانه اونا به روزهای افتخار و باشکوه گذشته خودش برسه.اون روزها نزدیکه اندکی صبر لازم است.
Posted 17 November 2007 - 05:38 PM
پالرمو یک بازیکن عالی داره که با اینتر مدافعان تیم انتر رو درگیر خودش کرده بود که اونم امائوری هست .
پالرمو با اینتر 0 بر 0 کردند.
Posted 17 November 2007 - 07:12 PM
پالرمو كه در مقابل يووه در هم كوبيده مي شه...
پالرمو رو مي بريم و بعدشم مقابل ميلان شاهكار مي كنيم.اگه امشب تو بازي ايتاليا يووه اي ها بدرخشند قطعا توي بازي با پالرمو هم تبديل به بهترين هاي تيم مي شن.
Posted 20 November 2007 - 10:35 AM
توی این بازی متاسفانه کیه لینی رو در اختیار نداریم و خوب کار سخت می شه
هر چی فکر می کنم نمی فهمم رانیری می خواهد ترکیب دفاعی رو چه مدلی بفرسته تو زمین
؟؟؟ اما فکر کنم با این ترکیب تیم بازی می کنه
بوفون
گریگرا لگرو بومسونگ حسن
زانتی
پالادینو تیاگو کامو
ترزگه الکس ( یاکی )
Guest_adey_*
Posted 21 November 2007 - 08:00 AM
یووه الکس داره -تیمی که الکس داشته باشه -باید ببره- باید به لیگ قهرمانان بره - پس به لیگ قهرمانان میریم و قهرمان هم میشیم
ما الکس داریم و همین برامون بسه
ما الکس داریم و همین برامون بسه
Posted 22 November 2007 - 06:38 AM
بازی خیلی سختیه. جلوی میلان همش استرسه ولی بازیش مشکل نیست. اما پالرمو تیم خوبیه همیشه خوب بوده. می ترسم یووه با این یک هفته تعطیلی هم نتونه خودشو جوع و جور کنه. با این مصدومها و این روحیه بازی خیلی خیلی سختس خواهد بود. امیدوارم اونا دست خالی برگردن خونه هاشون!
Posted 22 November 2007 - 08:17 AM
یوونتوس باید با برد مقابل تیم خوب پالرمو خودش رو آماده کنه برای بازی حساس با میلان در سل سیرو که من خیلی به این بازی خوش بین نیستم.
Posted 22 November 2007 - 02:23 PM
میشه امیدوار بود که بازی رو ببریم.یعنی باید امیدوار بود.در یوونتوس ناامیدی معنایی نداره.تیمهای مقابل باید نا امید باشن.ما یوونتوس هستیم بهترین و پرافتخارترین در ایتالیا و جهان.این بازی رو هم که شبکه 3 گفته میذاره.اگه دوباره مثل دفعه های قبل نظرشون عوض نشه.
به امید درخشش یاران بیانکونری .به انتظار میشینیم تا بار دیگه درخشش بازیکنان رو در زمین ببینیم.
Posted 23 November 2007 - 08:16 AM
امتیاز به اندازه کافی امتیاز از دست دادیم البته به کمک داوران احمق ایتالیای
فقط میتونم بگم اگر داوری خوب باشد بدون شک میبریم
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users