یوونتوس - تورینو
زمان: جمعه، 13 اردیبهشت 1398
ساعت: 23:00 به وقت تهران
مکان برگزاری: آلیانز استادیوم
یوونتوس - تورینو
زمان: جمعه، 13 اردیبهشت 1398
ساعت: 23:00 به وقت تهران
مکان برگزاری: آلیانز استادیوم
نبرد سوگولي بزرگم با سوگولي كوچكم
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
- تورینو با 56 امتیاز از جمله تیم هایی هست که شانس رسیدن به CL رو داره، یعنی به عبارت دیگه ای میتونه میلان رو از رسیدن از CL محروم کنه و البته خطری هم برای اینتر به حساب میاد.
پس با این احتساب شخصا از باخت به تورینو ناراحت نمیشم.
bahman_alex
B a H M a N
GioVanni Agnelli
●•٠·˙Ȥɛɗɲέƙ Ɠгƴɡɛгɑ˙·٠•●
ϾĦɌƗSŦƗɅƝ ƤѺƲLSΣƝ
𝔃𝓭𝓮𝓷ě𝓴 𝓰𝓻𝔂𝓰𝓮𝓻𝓪
شخصا از رفتن امثال آتالانتا و تورینو به اروپا میترسم واقعا یه سهمیه ایتالیا رو می پرونه اما به این میلان و رم هم نمیشه اعتمادی داشت
کاش سهمیه چهارم رو اصلا بردارن حداقل وجهه ایتالیا رو این تیما خراب نکنن!
- تورینو با 56 امتیاز از جمله تیم هایی هست که شانس رسیدن به CL رو داره، یعنی به عبارت دیگه ای میتونه میلان رو از رسیدن از CL محروم کنه و البته خطری هم برای اینتر به حساب میاد.
پس با این احتساب شخصا از باخت به تورینو ناراحت نمیشم.
من دوست دارم میلان و اینتر رو در بازیهای روبرو ببریم و له کنیم
ولی همیشه میخوام بهترین تیمو با شخصیتترین تیم ایتالیایی توی اروپا شرکت کنه
تا وقتی اینتر و رم و میلان جون نگیرن نگاهها بسوی ایتالیا برنمیگرده
تیم چغریه این تورینو اما همیشه بازیکنان تعیین کننده جلوی تیم های چغر خودشون رو نشون میدن و ما همیشه در دقایق اخر تورینو رو میبریم . ی..ه امسال پر از بازیکن های تعین کننده بود اما اما بد جایی مصدوم دادیم ... شما کنترل روی هوای کوادرادو رو ببین چنین بازیکنی رو تو سی ال نداشتیم ...
زاتزا جلو میلان مصدوم بود نمیدونم ب ما میرسه یا نه ؟ ولی تورینو این بار با تمام وجود بازی خواهد کرد برعکس ما ک متاسفانه این فصل تو لیگ اومدیم 15 دقیقه فقط فوتبال کنیم و بازی های سی ال نتیجه بیاریم ک اونم نشد .....
امیدوارم با گواردیوللا تموم کنند چون هر مربی حتی گواردیولا بیشتر از 3 سال تو سی ال نتیجه نگیره باید بیرون انداخته بشه چون واقعا بودنش و تکراری شدنش جلوی پیشرفت تیمو میگیره
تورینو هافبک بزن بهادر و بدون خلاقیت داره با ویتگرای تکنیکی میشه بردتشون نه جنگ در میانه میدان و تلفات دادن
ما در رنگها زندگی می کنیم اما رویاها سیاه و سپیدند...
حیف شد که تورینو بازی رو نبرد.
تا زمانی که آلگری سرمربی تیم باشه، به جز در بازی های خاص مثل دربی ایتالیا، دوست دارم تیم آنیلی و آلگری (واقعا دوست ندارم بهش بگم یوونتوس) ببازه.
کافی است چشمانم را بازکنم تا دوباره آغاز شود دودِ بشریت...
واقعا چه بلایی آلگری سر تیم آورده؟
صداسیما بازی رو پخش می کنه، به صورت اینترنتی با کیفیت خیلی بالا هم می شه بازی رو تماشا کرد ولی من با اکراه یه ربع پایانی رو نگاه می کنم.
در صورتی که مثلا سال 2012 که فقط لالیگا پخش می شد من با دایل آپ و با فری گیت می رفتم یوتیوب تا گل های یووه رو زودتر از جاهای دیگه ببینم.
احتمالا سایر هوادارا هم چنین حالتی رو دارن.
آلگری امسال نشد سال بعد می ره ولی خدشه ای که به میزان علاقه ی ما به یوونتوس وارد کرد سال ها باقی می مونه.
لیگ قهرمانان رو هم بالاخره می بریم ولی حسرت بالا بردن جام توسط بوفون تا همیشه برای ما باقی می مونه.
بازی خیلی خوب و تاکتیکی بود و یوونتوس خیلی بهتر از تورینو بود
تنها نکته منفیش این بود که هیچگونه پاسکاری در تیم دیده نشد
تنها نکته منفیش این بود که فقط سانتر میکردیم
تنها نکته منفیش این بود که برای هجوم به دروازه حریف هیچ راهکاری نداشتیم
تنها نکته منفیش این بود که حتی اوتهامون هم روبه عقب پرتاب میشد چیزی که سالهاست توصیه شده انجام نشه
تنها نکته منفیش این بود که خط هافبک حتی یه بار هم اقدام به شوتزنی نکرد
تنها نکته منفیش این بود که اینهمه کرنر رو بی هدف انداختیم و همش بی برنامه بود
تنها نکته منفیش این بود که یه دونه یک و دو ساده هم نمیتونیم انجام بدیم
ما در رنگها زندگی می کنیم اما رویاها سیاه و سپیدند...
دوستان توجه نمی کنید دیگه
الگری تاکتیکاشو گذاشته برا فصل بعد که دستش جلو حریفان رو نشه
تا مرحله حذفی لیگ قهرمانان سال اینده صبر کنید
FORZA JUVENTUS
مهربان تر و پوست کلفت تر باشید(علیرضا و من)
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی