یوونتوس - ساسولو
زمان : یک شنبه 15 بهمن 1396
ساعت :17:30 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه آلیانز آرنا
ساسولو .....خط حمله اسفناک و خط دفاع اسفناک تر
یووه اماده برای هفتمین برد متوالی
جالب اینجاس یووه از بازی با اینتر ک مساوی شده همرو برده و ساسولو هم تو 5 بازی گذشتش فقط اینتر رو برده
چ تیم مسخره ایه با پلوزو اچربی وبراردی و پگولو و امیدوارم مصدوم ندیم
لیرولا رو ببیبنیم چجوریه
- ترکیب های احتمالی حکایت از قرار گرفتن ساندرو در پست وینگر راست رو داره ، کاش به جای اینکه ساندرو رو بذاره وینگر راست پیانیچ رو یک خط بیاره جلو و 4312 بازی کنه ی هافبک هم از بین بنتانکور و مارکیزیو اضافه کنه ؛ خیلی دلم میخواد ی بار پیانیچ رو تو پست ترکوارتیستا ببینم .
- چیزی که این تیم باید همیشه حفظ کنه و تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان هم باهاش به میدون بره دفاع چهار نفره و خط هافبک سه نفره است ، همون حرفی که الگری قبلا زده و گفته سیستم مورد علاقه من چهار سه و حالا ببینیم چی میشه هست ... چون به هممون ثابت شده که سیستم سه دفاعه ضعف زیادی تو لیگ قهرمانان داره و همچنین با دو هافبک دفاعی که یکیش پیانیچ باشه نمیتونیم از پس غولهای اروپا بر بیاییم پس بهتره دیگه دست به سیستم حداقل تو عقب زمین نزنیم .
- چیزی که برای من مهم هست فقط پیروزی هست ؛ پیروزی به هر قیمتی . در شرایط ایده ال هم برد یک هیچ رو به شش دو ترجیح میدم
ADP10
لیپ وقتی یک تعویض میکرد سه بازیکن تو تیم پستشون عوض میشد.
الگری از لیپی متغیرتره و زیاد به تاکتیک مثل کنته اعتقاد نداره و به ازاد بودن بازیکنان اعتقاد داره
ساسولو دو فصله داغونه و به جاش گاسپ داره میدرخشه
هر چند احتمالش کمه اما امکان سقوط زودهنگام فیلم ساز این هفته وجود دارع
در فوتبال نهاوند مرغ یک پا دارد
- ترکیب های احتمالی حکایت از قرار گرفتن ساندرو در پست وینگر راست رو داره ، کاش به جای اینکه ساندرو رو بذاره وینگر راست پیانیچ رو یک خط بیاره جلو و 4312 بازی کنه ی هافبک هم از بین بنتانکور و مارکیزیو اضافه کنه ؛ خیلی دلم میخواد ی بار پیانیچ رو تو پست ترکوارتیستا ببینم .
- چیزی که این تیم باید همیشه حفظ کنه و تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان هم باهاش به میدون بره دفاع چهار نفره و خط هافبک سه نفره است ، همون حرفی که الگری قبلا زده و گفته سیستم مورد علاقه من چهار سه و حالا ببینیم چی میشه هست ... چون به هممون ثابت شده که سیستم سه دفاعه ضعف زیادی تو لیگ قهرمانان داره و همچنین با دو هافبک دفاعی که یکیش پیانیچ باشه نمیتونیم از پس غولهای اروپا بر بیاییم پس بهتره دیگه دست به سیستم حداقل تو عقب زمین نزنیم .
- چیزی که برای من مهم هست فقط پیروزی هست ؛ پیروزی به هر قیمتی . در شرایط ایده ال هم برد یک هیچ رو به شش دو ترجیح میدم
اگه ما 2-1-3-4 بازی کنیم از وینگرامون نمی تونیم استفاده کنیم
تا وقتی چندتا وینگر خوب در دسترس باشه به نظرتون منطقیه این کار؟
ما در رنگها زندگی می کنیم اما رویاها سیاه و سپیدند...
ما در رنگها زندگی می کنیم اما رویاها سیاه و سپیدند...
^
فصل اول آلگری 7 تا ب پارما زدیم دیگه چطو یادت نمیاد
دو گل توز ک یکیش تقریبا از وسط زمین استارت زد و تا دروازه حریف جلو رفت... موراتا و یورنته هم 2 گل زدن + لیخت
تو شب تولد یووه با لباس آبی تو J Arena
عههه آره.. الان که گفتی قشنگ صحنه هاش اومد جلو چشمم
چقد این عمر بی حاصل و بی ثمر زود میگذره.. انگار 15 سال قبل بود.. الان اصلن تصوری از یووه ی کنته ندارم
انصافا روگانی نباید تعویض میشد دیگه . 4-0 تیم برده نیمه اول رو مدافع تعویض میکنی
0 members, 0 guests, 0 anonymous users