لچه - یوونتوس
زمان : شنبه، 4 آبان 1398
ساعت : 16:30 به وقت تهران
ما در رنگها زندگی می کنیم اما رویاها سیاه و سپیدند...
جالبه بدونین لچه در سال 1908 تاسیس شد و ابتدا این مجموعه ورزشی ب عنوان فوتبال و دوچرخه سواری ب کارش ادامه داد و لباس های بیانکونری ب تن میکرد لچه تا دهه 50 سیاه و سفید بود و از اون ب بعد تغییر رنگ دادن کلا در سری سی و بی بودن و گاها سری آ و البته سال 2012 ب دلیل تبانی رییسشون 5 سال از فعالیت فوتبالی منع شد. کلا چیز خاصی نداره من بگم .
اما رونالدو چرا بازی نکنه اتفاقا این بازی هاست ک تعداد گلشو بالا میبره
لچه تیم 50 میلیون یورویی ک بهتربن و گرونترین بازیکنش باباکار با 8 میلیون هست و یووه کیلینی با 7.5 میلیون فقط پایین تر از اون هیت تفاوت خیلیه و این تیم تو سن سیرو میلان رو متوقف کرده خخخخ قبلا هم تیمی ک اصلا تو سری آ نبرد میلانو برده بود
خدارو شکر سازمان تیمیمون تا 55 سال اینده خوبه با مدیریتمون ب ناحق کربی لچه در بازی با میلان اخراج شده بود اقای لیورانی ک شبیه کشتی کج کاراست و جلوی یووه بدون مربی هستند
این مربی و تک بعدی بودن سیستمش جلوی تیمی مثل لچه مشکل داره .....راه نفوذ های متعدد و فوتبال ساده ترنیازه جلوی لچه ....اما جلوی تیم قوی عالی هست
دوستان هنوز میگن رونالدو نیاز نبود ...افلیج هایی مثل برناردسکی ک توپارو تو گل نمیزننو در اخر جای مانجوکیچ خالی ....
بابا جلوی این تیم ها ک جمع بازی نمیکنن2 تا مصدومم دادیم
قبل از شروع فصل هم گفتم تمام هافبکهای تیم منهای پیانیج رو بکوبی یه نصفه بازیکن ازشون در نمیاد الان هم همین هست و کاملا مشخص هست و هافبکهای جدید هم عملا به هیچ دردی نخوردن رمزی کلا سر جمع دو تا بازی برای یووه نکرده و مصدوم شده دوباره و کلا نمیشه روش حساب کرد رابیوت هم انگار نه ساری بهش خیلی اعتقادی داره و نه اینکه خودش خیلی اماده هست اون موقع هم گقتم مدیرای یووه با دو تا خرید رایگان امید به بهترین اتفاق داشتن که بدون خرج کردن خط هاقبک تیم رو ترمیم کنن که رفته رفته داره گندش در میاد و اگه پیانیچ هم مصدوم شده باشه تبدیل به یه کابوس خیلی وحشتناک میشه به شدت نیاز داریم هر چه زودتر کاستا و رمزی برگردن
نمیخوام سیاه نمایی کنم ولی تیم ساری برای من به جز بازی اینتر و اتلتی تو اروپا مابقی بازیها چنگی به دل نزده و نتایج حداقلی هم این رو نشون میده اصرار بیجا به بازی دادن به امثال دلیخت /شزنی/خدیرا و ماتوییدی و از همه بدتر برنا کار رو خیلی سخت داره میکنه خدیرا تو همه بازیهای یکی از تعویضهای تیم رو داره میسوزنه و برنا تو پست 10 عملا هرز داره میره و نمیتونه ارتباط خط هاقبک با حمله برقرار کنه و وقتی دیبالا تو ترکیب باشه برای جبران این نقص مجبوره دقیقا تو همون پست بازی کنه و خیلی عقب بیاد در حالی که باید به عنوان مهاجم عمل کنه این کار ما عملا تک مهاجمه میکنه که تو تمام بازیهای که برنا پست 10 بوده شاهدش بودیم و حتی تو بعضی بازیها دیدیم که رونالدو تا وسط زمین برای توپ گیری اومده
بنظرم وقتشه به دمیرال هم فرصت داده بشه و تو ژانویه هم باید هافبک به تیم اضافه بشه (ترجیحا اریکسن) در اخر فصل خیلی سختی پیش رو داشتیم و تصمیات اشتباه مدیریتی و مربی داره سخت ترش میکنه
- بهرحال 5 سال به اشکال مختلف تیم به شکل معجزه آسایی خوش شانس بود،
برای همین این بدشانسی ها واقعا برامون عجیب ـه، مثل تیم کونته که توی هر بازی 50 تا موقعیت گل داشت ولی در نهایت 1-1 مساوی میشد !
این بازی هم همینطور بود، واقعا کم موقعیت گل نداشتیم و به نظرم باید ریشه یابی بشه که چرا این موقعیت ها به گل تبدیل نمیشند.
میگیم تیم کونته مهاجم نداشت، این تیم که دیگه داره !
به جز این مسئله به نظرم تیم از نظر فیزیکی هم کم اورد، حالا یا بخاطر وضعیت هوایی بود و یا مشکلات فیزیکی ـه تیم که خسته بودند.
مسئله بعدی هم به نظرم نگرش تیم بود، درسته که موقعیت گل زیاد داشتیم ولی از روی شکم سیری بازی میکردیم و به نظرم لچه رو دست کم گرفته بودیم.
در نهایت نتیجه ای نبود که دلچسب باشه و حتی نا امید کننده بود ولی روند تیم رو صعودی میبینم.
bahman_alex
B a H M a N
GioVanni Agnelli
●•٠·˙Ȥɛɗɲέƙ Ɠгƴɡɛгɑ˙·٠•●
ϾĦɌƗSŦƗɅƝ ƤѺƲLSΣƝ
𝔃𝓭𝓮𝓷ě𝓴 𝓰𝓻𝔂𝓰𝓮𝓻𝓪
بعضی وقتا چنین نتایجی اونقدرا هم بد نیست. باعث میشه مایی که عادت کردیم به پیروزیهای زنجیره ای یووه، یادمون بیاد که چه راه طولانی طی کردیم! من خودم دقیقاً یادمه تو دوره دلنری و حتی رانیری، یه مساوی آبرومندانه با میلان و اینتر ارضام میکرد و فکر میکردم حالا همۀ توجهات جلب یووۀ ما شده... (چقدر شبیه مستر کاویانی شدم! : آرزومون بود یه سِت از کره و ژاپن بگیریم! ) الان از تساوی پرگل تو خونۀ اتلتیکو ناراحت میشیم و دوس داریم با پست انتقادی خودمونو خالی کنیم. مرز باریکی بین اعصاب خوردی امروزمون با اعتیاد هفتگیمون به پیروزیهایی یووه وجود داشت و کافی بود یکی از موقعیتای بالای 80 % مون گل میشدن... میخوام بگم میشه از این زاویه هم نگاه کرد به قضیه و ارزش نداره اعصاب خودتونو خرد کنید، شاید قسمت این بود که تساوی اینتر با پارما بیشتر بهمون حال بده!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users