- تو انتخاب بهترین، برای هر کسی میتونه معیار متفاوت باشه، شخصا وقتی صحبت از بهترین میشه اونم در جمع بهترین ها، صرفا به این نگاه نمی کنم که چقدر تاثیرگذار بوده و یا آمارش چقدر شگفت انگیز.
گاهی نیمکت نشینی ـه یک بازیکن بزرگ میتونه یک انگیزه مضاعف برای بازیکنی باشه که به جاش به زمین رفته.
ابتدا از بونوچی شروع می کنم، بونوچی باثبات ترین مدافع این فصل یووه بود، گل های حساسی به ثمر رسوند و وقتی که با 3 دفاع بازی می کردیم نقش لیدر رو به عهده گرفته بود ولی در زمان اوج کیه لینی، این کیه لینی بود که نقش پر رنگ تری داشت و بیشتر درگیر میشد، بونوچی سعی میکرد عمق رو پوشش بده تا اینکه خودش وارد جدال تک به تک بشه. بونوچی هنوز هم جای پیشرفت داره و به عقیده من بهترین دفاع این فصل تیم بود ولی بهترین بازیکن ؟ نه، هنوز خیلی جای کار داره تا چنین عنوانی رو به دست بیاره.
مارکیزیو این فصل خستگی ناپذیر بود، هر جا که آلگری دوست داشت بهش بازی میداد و وظایف مختلف و متعددی هم به عهده داشت، شاید نقطه عطف عملکرد مارکیزیو زمانی بود که در نبود پیرلو به عنوان هافبک وسط مرکزی ایفای نقش میکرد و فوق العاده ظاهر شد، یک نمای جدیدی رو از مارکیزیو دیدیم. کم پاس های عمقی و زیبا نداد و البته دونده، پر تلاش و همیشه حاضر بود در زمین. عملکرد فوق العاده ای داشت، ولی شاید این دستور آلگری بود که کمتر نزدیک محوطه جریمه بشه، از نظرآماری به نظرم خوب بود، تنها 3 گل نمی تونه جالب باشه، هر چند 7 پاس گل داد. نقطه ضعف این فصل مارکیزیو رو توی آمارش می دونم !
کارلوس توز، وقتی که به توز فکر می کنم یاد گلش به پارما میوفتم که همه رو دریبل زد و توپ رو به داخل دروازه روانه کرد. به نظرم از بهترین گل های تاریخ یووه بود ! توز این فصل عملکرد فوق العاده ای داشت و بدون شک به تنهایی دلیل خیلی از پیروزی های تیم بود. توز فقط یک مهاجم ساده نبود، عقب میومد، موقعیت سازی میکرد و اعتقاد دارم یکی از مهم ترین دلایل عملکرد خوب موراتا، توز بود. روی گل های حساس موراتا میشه ردپای توز رو دید. توز فوق العاده بود، شاید فراتر از فوق العاده، ولی در مقطعی که بهش نیاز شدید داشتیم از فرم خوبش خارج شده بود. توز بازیکن بدون جانشین ـه تیم بود و خارج شدن از فرم دلیل توجیه پذیری نداره !
و اما بوفون، رای من بوفون ـه.
بوفون مثل یک شراب میمونه، هرچقدر کهنه تر میشه، لذیذ تر و البته گرون قیمت تر میشه. بوفون حتی حضورش هم در تیم یکی از دلایل برتری ـه یووه بر سایر رقیبان بود !
مثل یک رهبر واقعی رفتار میکرد، واکنش هاش یکی فوق العاده تر از دیگری بودند و در نهایت یکی از مهم ترین علل موفقیت یووه در این فصل ...