- اخبار و حواشي يوونتوس در ليگ قهرمانان اروپا در اين تاپيك.
اميد به اينكه حداقل در مرحله گروهي دوره سختي رو در پيش نداشته باشيم.
- اخبار و حواشي يوونتوس در ليگ قهرمانان اروپا در اين تاپيك.
اميد به اينكه حداقل در مرحله گروهي دوره سختي رو در پيش نداشته باشيم.
bahman_alex
B a H M a N
GioVanni Agnelli
●•٠·˙Ȥɛɗɲέƙ Ɠгƴɡɛгɑ˙·٠•●
ϾĦɌƗSŦƗɅƝ ƤѺƲLSΣƝ
𝔃𝓭𝓮𝓷ě𝓴 𝓰𝓻𝔂𝓰𝓮𝓻𝓪
طبق مطلبی که اینجا گذاشتم، بر اساس قانون جدید یوفا قهرمانان لیگ های ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، آلمان، پرتغال، فرانسه، روسیه، هلند در سید یک قرار می گیرند که با این حساب یوونتوس جزء سید قرار می گیره. حدس من اینه که امسال گروهمون نسبت به گروه سال پیش خیلی سخت تره.
نمیدونم یک حسی توی دلم افتاده اینکه امسال با منچسترسیتی هم گروه میشیم . البته حس من خیلی مواقع اشتباه از آب درمیاد . اون ده تیم بیان بالا و سیدها تکمیل بشن، حدس های خودمون رو می زنیم .
داشتم به بچه ها توی چت باکس می گفتم، ما که امسال هم به فینال لیگ قهرمانان امسال می رسیم ، پس بهتره یک نسخه از جدول های تاپیک لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا رو توی این تاپیک هم داشته باشیم، تا موقع قرعه کشی یوونتوس برای مراحل بالاتر دم دست داشته باشیم .
- به امید موفقیت بانوی پیر در لیگ قهرمانان امسال و آقای گل شدن ماندژوکیچ در این رقابت ها
+
پاداشهای جدید لیگ قهرمانان
حضور در مسابقات به ازای هر تیم: ۱۲ میلیون یورو(تاکنون این رقم ۸،۶ میلیون یورو بوده)
پاداش بابت هر برد: ۱،۵ میلیون یورو(تاکنون این رقم ۵۰۰ هزار یورو بوده)
پاداش بابت هر تساوی:یک میلیون یورو(تاکنون ۵۰۰ هزار یورو بوده)
پاداش بابت راهیابی به مرحله یک هشتم نهایی:۵،۵ میلیون یورو(تاکنون ۳،۵ میلیون یورو بوده)
پاداش بابت راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی: ۶ میلیون یورو(تاکنون ۳،۹ میلیون یورو بوده)
پاداش بابت راهیابی به مرحله نیمه نهایی:۷ میلیون یورو (تاکنون ۴،۹ میلیون یورو بوده)
پاداش به تیم قهرمان :۱۵ میلیون یورو (تاکنون ۱۰،۵ میلیون یورو بوده)
پاداش به تیم دوم جام:۱۰ میلیون یورو(تاکنون ۶،۵ میلیون یورو بوده)
خب دیگه احتمال اینکه یوونتوس و رئال مادرید و منچستریونایتد و ولسبورگ تو یه گروه باشن هست میشه گروه فوق مرگ
طبق مطلبی که اینجا گذاشتم، بر اساس قانون جدید یوفا قهرمانان لیگ های ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، آلمان، پرتغال، فرانسه، روسیه، هلند در سید یک قرار می گیرند که با این حساب یوونتوس جزء سید قرار می گیره. حدس من اینه که امسال گروهمون نسبت به گروه سال پیش خیلی سخت تره.
نمیدونم یک حسی توی دلم افتاده اینکه امسال با منچسترسیتی هم گروه میشیم . البته حس من خیلی مواقع اشتباه از آب درمیاد . اون ده تیم بیان بالا و سیدها تکمیل بشن، حدس های خودمون رو می زنیم .
داشتم به بچه ها توی چت باکس می گفتم، ما که امسال هم به فینال لیگ قهرمانان امسال می رسیم ، پس بهتره یک نسخه از جدول های تاپیک لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا رو توی این تاپیک هم داشته باشیم، تا موقع قرعه کشی یوونتوس برای مراحل بالاتر دم دست داشته باشیم .
- به امید موفقیت بانوی پیر در لیگ قهرمانان امسال و آقای گل شدن ماندژوکیچ در این رقابت ها
+
Spoiler
به صلاح دید من اضافه هست . میدونی چرا چون اگه تقویم فارسی بود خوب بود اینجوری خیلی سخته
:conte: :conte: :conte: :conte:
یه حسی دارم امسال دوباره جلو تیم های کوچیک به مشکل میخوریم ... پس امیدوارم تو یه گروه قوی بیافتیم ، اینطوری بهتر میتونیم بازی کنیم ... امسال نوبت تقابل با تیم های انگلیسی ... من میگم با منچسترهمگروه میشیم
______ Never chase a bitch _______
خر شانس تر علگری عمرا" پیدا کنید
قرعه علگری :65yytgts6rouhope1x2s:
یووه پورتو لیون خنت
Si puo dare di più perchè è dentro di noi
si puo osare di più senza essere eroi
come fare non so non lo sai neanche tu
ma di certo si può ... dare di più
منچستر سید 2 ئه پس سجاد اینطوری نمیشه
معمولا عدم موفقیت ایتالیل در اروپا مربوط به ناتوانی در مقابله با بازی شدید سرعتی و پرسینگی حریفان است و در دویل ها عقب تر از بازیکنان حریفند و بر سرتوپ.
در فوتبال نهاوند مرغ یک پا دارد
قرعه كشي فردا (امروز، پنج شنبه ) ساعت دو و ربع به وقت تهرانه. گروه مورد علاقه من پورتو ليون خنت . كلن با تيم هاي چغر نيافتيم بهتره.
البته قرعه کشی ساعت 20:30 هست به وقت تهران
http://liveonsat.com...int_UEFA_CL.php
منچستر سید 2 ئه پس سجاد اینطوری نمیشه
نه گریه کن سرتو بزن به دیوار
:conte: :conte: :conte: :conte:
منتظر سخت ترین قرعه ی ممکن باشین! این عذاب افرادی است که برای بازیکنان خرجی جایگزین نگرفتن!
یوونتوس - منچستر سیتی (رئال - منچستر) - سویا - وولفسبورگ
دوس دارم امسال با آرسنال یا یونایتد همگروه شیم
پیش بینی من و مورد علاقه من برا قرعه کشی :
یووه ، آرسنال ، دیناموکیف ، آستانا
به جای آرسنال یونایتد رو هم استقبال میکنم و دوس دارم حداکثرش یه تیم اسمی و بزرگ تو گروهمون رقیبمون باشه و نه بیشتر!
بریم ببینیم چی پیش میاد به امید یه گروه خوب و عالی و صعودی در شان و شخصیت یووه به دور بعد!
As : یووه با یکی از تیم های اسپانیایی والنسیا ، سویا ، رئال و اتلتیکو همگروه میشه
GranDe Buffon
--------------------------------------------------------
La Juve é Del Piero
يوونتوس يعني دل پيرو
حدس اول : یوونتوس - هاکان اینا - یورنته اینا - دینامو
حدس دوم : یوونتوس - السیتی - سه رای گالا - باخ
ازونجا که این فصل مدیرا خط دفاع رو مثل خط هافبک و حمله نزدن بترکونن ، بهتره با تیمای تهاجمی همگروه شیم تا تیمایی که بازی رو میبندن و خوب دفاع میکنن
حدس سوم : رم تو گروه مرگ میوفته
حدس چهارم : دراکسر رو نمیتونیم بگیریم
البته معمولا حدسام اشتباه از آب در میاد
لینک پخش زنده :
http://www.vipleague...eam-online.html
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی