پرش به

به جامعه مجازی هواداران باشگاه یوونتوس خوش آمدید
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!

تصویر

هفته سوم سری آ : یوونتوس 0 - 0 رم

• لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
22 پاسخ برای این موضوع

satfootball

satfootball

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 4517 ارسال
من بازی را در طول 90 دقیقه دوست نداشتم، به جز 3 یا 4 حمله از طرف کونسیسائو، تیم کاری جز بستن زمین روی رم انجام نداد و این دقیقاً همان کاری است که با بولونیا انجام داد. در پخش کردن، موقعیت یابی و پاس دادن توپ خوب بود و یک مهاجم تکنیکی به نام زیرکزی داشت که در صورت عدم وجود گل، توپ های مرده را برای او تبدیل می کرد

با ولاوویچ تاکتیک کارساز نخواهد بود و باید تغییر داده شود و از بال ها برای خلق بازی استفاده شود

• Orphée, L'Avvocato, drughi1990 و 1 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

در فوتبال نهاوند مرغ یک پا دارد :45: :45: :45:

satfootball

satfootball

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 4517 ارسال
علیرغم همه مشکلات آلگری، او در یک چیز درست می گفت: او می خواست از شر ولاوویچ خلاص شود و لوکاکو را بیاورد.

مطمئنم گینتولی همونطوری که کیزا از شر فلاهو در تابستون خلاص میکنه...که دیروز از فلاهو مفیدتر بود.

• Orphée, L'Avvocato, drughi1990 و 1 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

در فوتبال نهاوند مرغ یک پا دارد :45: :45: :45:

vahid.juv

vahid.juv

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 746 ارسال
  • Locationgolestan-gorgan
نمیدونم والا اینهمه نقد در مورد این بازی میشه صحیح باشه ؟ تیم خوب بازی نکرد؟ درست،. لوکاتلی و فاجولی به نسبت ضعیفن اینم درست، اما اینکه چرا کونسیسائو و لوییز از اول بازی نکردن و فلان و اینا یکم با عقل جور در نمیاد، خو یکسری نویسنده‌ها کارشون نوشتن از رئالم میشه ایراد در آورد با ٢ جین ستاره تاپ.

تیم یوونتوس اول راه که چه عرض کنم عقبم هست، ۴ تا بازیکن کاندید اصلی ترکیب بعد شروع لیگ اضافه شدن، تورامم که مصدوم بود. من حتی نظرم نسبت به حضور مک کنی در ترکیب هم این بود که از کوپ که کاملا سطح پایین تره اما مفید تر بازی کرد. چون آشنا بود با تیم. برعکس خیلی خوشم اومد از اینکه مک کنی رو بازی داد، اصلا نیمکت برای همینه دیگه، شما باید از بازیکنت در مواقعی استفاده کنی، این موتقع دقیقا همین بازی بود. فوتبال یه بازی تیمیه علاوه بر اینکه خود بازیکن مهمه بازیکنان اطرافش هم مهمن اینکه بقیه تیم درک بهتری از بازی و حرکات مک‌کنی داشته باشند نسبت به کوپ رو یه بچه هم میدونه. پس طبیعیه که وقتی هنوز تیمت به اون درک درست از هم نرسیده بهترین گزینه استفاده حداکثری و اصولی از بازیکنان قبلیه، بقیه تیما آماتور که نیستن، همین رم اگر اون شوت پشت ١٨ نیم متر اینورتر بود مینشت کنج دروازه الان ٣ امتیاز شیرین از تورین برده بود، کاری که اون مردک بارها کرد و امتیاز داد. اما موتا خوب مدیریت کرد رم رو، موقعیت آنچنانی نداد به رم. فشارش هم تا جایی که تونست و ترکیب بهش اجازه میداد آورد،
همین کونسیسائو که ازش هی حرف میاد ۴۵ دقیقه چکار کرد مگه؟ عین مرغ سرکنده اون گوشه بال بال میزد، خب سوله هم همین بود دیگه، کار مفید آنچنانی ندیدم من ازش.
ما ولاهوویچمون با اینهمه تجربه بازی تو یوو این بازی افتضاح بود. از کونسیسائو چه انتظاری میرفت.
من برعکس بازی منطقی دیدم از تیم موتا، کم موقعیت بودیم اما معلوم بود چکار داره میکنه، یه نظمی تو تیم بود. ١٠ تا بازی بگذره، مشخص میشه تیمش چند چنده، فعلا روند رو به رشده.
  • GioVanni Agnelli, Orphée, L'Avvocato و 1 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی