پرش به

به جامعه مجازی هواداران باشگاه یوونتوس خوش آمدید
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!

تصویر

7- فرانسیسکو کونسیسائو - Chico

- - - - -

• لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
53 پاسخ برای این موضوع

Orphée

Orphée

بازیکن آزاد

• ستاره برتر فروم
  • 6845 ارسال
  • LocationRasht

گاتزتا : « کونسیسائو در پایان فصل قرارداد دائمی با یووه امضاء میکنه. این بازیکن رضایت همه رو کسب کرده. یک تعهد شفاهی از قبل با پورتو شده... »

• GioVanni Agnelli, mory, El rey leon و 5 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

And Now The Rains Weep O'er Their Halls ,,, With No One Left To Hear ... i

rains-of-castamere1_ns25.jpg

ace of glass

ace of glass

بهترین فرد فروم

• اعضا
  • 7868 ارسال
  • Locationساری

بازیکن خوبیه اما عالی نیست یکم ریز نقش بودنش کمکش میکنه .....بازیکن پر تلاشیه دوسش دارم باباشم اینتر بود

• Signora Omicidi, L'Avvocato, D E L P I E R O و 1 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

capture1_gp2v.jpg

satfootball

satfootball

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 4517 ارسال

با محرومیتش برابر لاتزیو و نبوود گونزالز وضع هجومی راست تیم باعث ایحاد نگرانیه

• saeed-nedved, Signora Omicidi, L'Avvocato و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

در فوتبال نهاوند مرغ یک پا دارد :45: :45: :45:

Orphée

Orphée

بازیکن آزاد

• ستاره برتر فروم
  • 6845 ارسال
  • LocationRasht

کریستین ویه ری :

« از زمان اومدن موتا ، یوونتوس تغییرات زیادی رو در زمینۀ ذهنیت به خودش دیده. کافیه فقط به اتفاقات بازی لایپزیگ نگاه کنید. باشگاه بازیکنایی رو خریده که با فلسفه ش جور در میان. بازیکنانی جوون ، سرحال و فنی! من واقعاً از کونسیسائو خوشم میاد! »

سرجیو کونسیسائو :

« من بودم که به پسرم توصیه کردن به یوونتوس بره. 2-3 باشگاه بزرگ میخواستنش و یووه یکی از بزرگترین تیمای جهانه. همچنین در ایتالیا فوتبال یه نوع دینه! با خضوع ، پشتکار و ایثار فرانسیسکو تفاوتها رو رقم خواهد زد... »

• mory, L'Avvocato, D E L P I E R O و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

Orphée

Orphée

بازیکن آزاد

• ستاره برتر فروم
  • 6845 ارسال
  • LocationRasht

آیا میدانستید؟

روز یکشنبه مقابل اینتر ، فرانسیسکو کونسیسائو 50 لمس توپ داشت و 84 % دریبلهاش موفق بودن... #غولmisc-all-the-things-l.png

• mory, L'Avvocato, D E L P I E R O و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

satfootball

satfootball

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 4517 ارسال

یک دلیل اصلی که تا ساعت یک شب بیدار بودم بازی چیکو است.

حیف که حرکات ترکیبی کمی باهاش انجام میدن خودش هست و دو سه دفاع

• Orphée, mory, eⁿzº و 3 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

Orphée

Orphée

بازیکن آزاد

• ستاره برتر فروم
  • 6845 ارسال
  • LocationRasht

ای تکنیک ، ای غرال تیزپا ، ای طلای خالص ، ای درندۀ اعصاب ، ای شفتالو ... :8:

• GioVanni Agnelli, mory, eⁿzº و 5 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

satfootball

satfootball

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 4517 ارسال

از سوی دیگر بازیکنها حمایت نمیشه و یکی دو غول جلوش وایمیسن..تنها ستاره همیشه درخشان تیم

• GioVanni Agnelli, Orphée, L'Avvocato و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

vahid.juv

vahid.juv

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 746 ارسال
  • Locationgolestan-gorgan

تقریباً همه بار تهاجمی یوونتوس فعلی کونسیسائو یه تنه داره جلو میبره، این بشر اگه نبود بازی راحت نصف بازی هارو میباختیم. علاوه بر حرکاتش تو حمله موقع دفاع هم تا گیر میکنن توپو میرسونن بهش اینقدر ور میره تا بازیکنا جا خالی کنن از زیر فشار خارج میکنه تیمو. فاجعه رخ میده اگر نباشه. فقط کاش یه ١٠ سانت بلندتر بود، یکم فیزیکش اذیتش میکنه، وگرنه تکنیکش محشره، و مهم تر فهم فوتبالی خوبیم داره.

• GioVanni Agnelli, Orphée, mory و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

Orphée

Orphée

بازیکن آزاد

• ستاره برتر فروم
  • 6845 ارسال
  • LocationRasht

نمیدونم قبلاً گفتم یا نه ، ولی دخلشو میارن تو ایتالیا... تو ایتالیا یه بار بری رو اعصاب ، دو بار بری ، سه بار بری ، چهارمین بار مادرتو میارن جلوی چشمت...

دیگه مثه قدیم نیست که وجدان کاری بود و امثال باجو و ندود و وه آ حق آب و گل داشتن و حتی فکر کنم باجو سالای آخر مصدوم نشد اصن با این حال رباط اینم پاره کرده بودن تو همین سری آ!

میدونم نشدنیه ولی ایکاش هر فصل فقط تو سی ال بازی میکرد و دلبری... تو سری آ همون امبانگولا و ییلدیز رو بذاره...

• GioVanni Agnelli, mory, El rey leon و 4 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

vahid.juv

vahid.juv

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 746 ارسال
  • Locationgolestan-gorgan

نمیدونم قبلاً گفتم یا نه ، ولی دخلشو میارن تو ایتالیا... تو ایتالیا یه بار بری رو اعصاب ، دو بار بری ، سه بار بری ، چهارمین بار مادرتو میارن جلوی چشمت...

دیگه مثه قدیم نیست که وجدان کاری بود و امثال باجو و ندود و وه آ حق آب و گل داشتن و حتی فکر کنم باجو سالای آخر مصدوم نشد اصن با این حال رباط اینم پاره کرده بودن تو همین سری آ!

میدونم نشدنیه ولی ایکاش هر فصل فقط تو سی ال بازی میکرد و دلبری... تو سری آ همون امبانگولا و ییلدیز رو بذاره...

فراز جان، اما فکر نکنم اینو بتونن، مگه اینکه مستقیم یکی لگدش بزنه محرز، من برعکس خیلی خوشم میاد از این زرنگیش، خیلی درگیر نمیشه با بازیکن، خودش باور داره فیزیکش نمیکشه، به محض اینکه صاحب توپ میشه اگر نزدیک محوطه باشه سریع میاره تو محوطه، اونجا دیگه ضعفش جاشو به برتری میده، مدافع باهاش درگیر نمیشه یا دریبل میزنه یا پاس میده راحت، پرشونم به پرش میگیره میخوره زمینو پنالتی. اما بیرون محوطه اگر فضا داشته باشه با سرعت رد کنه میزنه دیریبل رو وگرنه از خیرش میگذره پاس میده. 

ولی در کل بازیکن تکنیکی همینه، بلاخره یه روز به فناش میدن.

• GioVanni Agnelli, Orphée, mory و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

mory

mory

بازیکن ذخیره یوونتوس

• اعضا
  • 3965 ارسال
با توجه به فشار بالای بازی ها و قرار دادن تمام بار تهاجمی تیم بر دوش کونسیسائو ، باید نگران مصدومیتش باشیم .
  • GioVanni Agnelli, Orphée, L'Avvocato و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

تصویر

ای به رویا سرسپرده با توام ای همه خوبی

راهی کدوم دیاری...

GioVanni Agnelli

GioVanni Agnelli

-

• ادمین
  • 21901 ارسال
  • LocationDeutschland

- قدیم بهتر بود ؟!

امثال مونترو، ماتراتزی، کوردوبا، داویدز، استام و ... خیلی «وحشی» تر بودند برادر.

مدافع های الان یک مشت بچه سوسول حساب میشن.

برای نمونه یک بار خطای معروف مونترو روی توتی رو مرور کن.

البته چون این مسئله رو چند بار عنوان کردی، مشخصه که عقیده ت اینه و پافشاری خواهی کرد.

• Orphée, mory, L'Avvocato و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

bahman_alex

B a H M a N

GioVanni Agnelli

●•٠·˙Ȥɛɗɲέƙ Ɠгƴɡɛгɑ˙·٠•●

ϾĦɌƗSŦƗɅƝ ƤѺƲLSΣƝ

𝔃𝓭𝓮𝓷ě𝓴 𝓰𝓻𝔂𝓰𝓮𝓻𝓪

Orphée

Orphée

بازیکن آزاد

• ستاره برتر فروم
  • 6845 ارسال
  • LocationRasht

هر چی پُست خودم رو نگاه کردم ، صفتی به نام "وحشی" استفاده نکردم که لیبل ارسال من کردی...

بهرحال... اگه دقت کردی گفتم "وجدان کاری بود" . باجو و ندود رو مثال زدم یعنی سری آ بزرگتر داشت و اینا 3-4 سال آخر کریرشون اصلاً مصدوم نشدن.

منظور اینه که سری آ خشن بوده همیشه ، الان دوزاری و آشغال هم شده و هیچ پرنسیپی رعایت نمیشه و کمبودهای کیفی جور دیگه ای خالی میشه.

• mory, El rey leon, L'Avvocato و 3 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی