پرش به

به جامعه مجازی هواداران باشگاه یوونتوس خوش آمدید
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!

تصویر

تاکتیک و آرایش تیمی یوونتوس

- - - - -

• لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
623 پاسخ برای این موضوع

GioVanni Agnelli

GioVanni Agnelli

-

• ادمین
  • 21901 ارسال
  • LocationDeutschland
- در ایستگاه تاکتیکی (۲/۱) میخوام از نقش مدافعین بگم.
طبق تحلیل هایی که اسکای کرده، نقش ۴ مدافع تیم (کابال، برمر، گاتی، ساوونا) به این شکل هست :
برمر : پشتوانه خط دفاعی، کسی که عمدتا عقب ترین مدافع تیم هست.
گاتی : جلورونده، ولی نه مثل کالافیوری، بلکه مدافعی که جلوی برمر قرار میگیره و به کمک خط هافبک میاد.
کابال : هدایت گر سمت چپ تیم که با اضافه شدن به خط هافبک باعث تراکم وسط زمین میشه.
ساوونا : غالبا نیروی تحت پوشش برمر هست و در مواقعی که گاتی و کابال جلوتر هستند، به سمت برمر متمایل میشه.

موتا هنوز در حال تست و تمرین هست که یک مدافع مثل کالافیوری از مدافعین موجود به دست بیاره.
ابتدا این وظیفه به کابال سپرده شده بود ولی الان ظاهراً گاتی نقش بیشتری داره.

مسئله مهم و جدید درباره موتا این هست که در بولونیا، کالافیوری وظیفه اضافه شدن به خط حمله رو داشت ولی در تیم کنونی تنها یک بازیکن این وظیفه رو به عهده نداره و مثل بازی با ورونا، ساوونا این کار رو انجام میده.
در بازی های دوستانه کابال این کار رو انجام می‌داد و حتی کامبیازو. البته کامبیازو کاملا قابلیت اجرای این کار رو داره ولی در دو بازی قبلی به دلیل نیاز، در پست وینگر بازی کرد. البته در مقابل کومو، کابال بازیکن جلوزن بود.

جمع بندی : نقش مدافعین در تیم نه تنها پیچیده، بلکه دارای یک ظرافت تاکتیکی زیباست. در شرایطی که هنوز از پتانسیل دنیلو و کالولو استفاده نشده.
کالولو به‌عنوان دفاع راست از قدرت هجومی بالایی برخوردار هست و میتونه مهره موثری باشه.
  • Orphée, mory, eⁿzº و 4 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

bahman_alex

B a H M a N

GioVanni Agnelli

●•٠·˙Ȥɛɗɲέƙ Ɠгƴɡɛгɑ˙·٠•●

ϾĦɌƗSŦƗɅƝ ƤѺƲLSΣƝ

𝔃𝓭𝓮𝓷ě𝓴 𝓰𝓻𝔂𝓰𝓮𝓻𝓪

vahid.juv

vahid.juv

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 746 ارسال
  • Locationgolestan-gorgan
من که والا خیلی وقته نه حوصلم میکشه اینقدر ریز فوتبال ببینم نه دیگه وقتشو دارم فقط بازی های یوونتوس رو هم میبینم، هر چی که هست همین حضورش در تیم به نسبت سه کزینه قبلی مربیگری باعث شده تیم آرایش و تاکتیک مشخصی داشته باشه، از بعد کنته مشخصا این تیم بیشتر معلومه یک برنامه ای پشت توپ چرخوندن های بازیکنان هست، اضافه شدن های اصولی رو شاهدم در تیم، یه وقتی هست تیم در موقعیتی باز میشه یا بازیکنا به حمله اضافه میشن اصلا از پشت صفحه تلوزیون استرس میگیری انقدر فضا خالی میبینی همش نکرانی اگه لو بره این حمله کی قراره این همه فضا رو جمع کنه، اما تو این ٣ بازی من خیلی از لحاظ آرایش و تاکتیک باگ ندیدم تو تیم، هرچی باگ هست به خاطر درست عمل نکردن بازیکناس اینم درست میشه طی بازی های آینده هنوز تغییر زیاده تو ترکیب. از طرفی با اضافه شدن اینهمه بازیکن جدید و با قابلیت های متفاوت اصلا معلوم نیست اسن ترکیب بمونه، یهو دیدی موتا سیستم کارامد تری پیدا کرد با توجه به بازیکناش کلا تغییر داد روند رو.

به عنوان مثال من کونسیسائو رو تو بازی با رم دیدمش، خب با توجه به خصوصیاتش و سبک بازی لیگ ایتالیا کار زیاد میخواد تا جا بیوفته. یا لوییز در این چند بازی رو نگاه کردم دیریبل میزنه وسط زمین اما بازیکنی پیدا نمیکنه که راه بندازه، چرا چون هنوز این حجم از فشردگی و خطوط به هم چسبیده تو مغزش جا نیوفتاده که کجاش باید پاس بندازه.

این مسائل خیلی مهمه و باید به مرور کار بشه روش، تجربه بشه برای بازیکنایی که از فضای جدید اومدن ، از طرفی همو بشناسن حرکات همو بشناسن.

چیزی که مهمه روند صعودی تیم هست، نتیجه هم که داریم میگیرم فعلا. تیم در آرایش ۴ دفاعه با پوشش برمر در چپ و قلدری گاتی در راست خیلی کم ریسک دفاع میکنه، چیزی که متفاوت میکنه رویکرد دفاعی تیم رو نسب به پارسال اینکه بعد از لو رفتن توپ به سبک سال قبل سریع سعی نمیکنن خطوط رو به دروازه نزدیک کنن بدون فشار به بازیکنانی که در محدوده توپ هستند، اون روند باعث میشد که تا اینا بیان به خوشون بیان برکردن چون فشاری روی بازیکن صاحب توپ و اطرافش نبود، با جندتا تقه میرسیدن پشت محوطه ما آرایش تیم ما هم بهم میریخت، اما الان شرح وظایف واضح تره علاوه بر اینکه در همه مواقع ما به یک شکل دفاع نمیکنیم با توجه به پوزیشن و موقعیت آرایش دفاعی متفاوته.

تو بعد تهاجمی هم که دیگه نگم ، اینقدر اون مردک هیچی برای ارائه نداشت، الان این تیم بدیهیات یه تیم فوتبال رو داره اجرا میکنه کن خودم پشمام ریخته. چه برسه به صحبت تاکتیکی. هنوزم در فاز تهاجمی مشخص نیست تکلیف تیم چون بازیکناش مشخص نیستن، یکسری شرح وظایف معلومه اما اینا هنوز درست شکل نمیکیره چون هنوز معلوم نیست خط وسط و جلو چه ویژگی هایی میتونن ارائه بدن بازیکناش. من خس میکنم خود موتا هم فعلاً داره کج دار مریض فعلا امتیاز جمع میکنه فقط.
  • GioVanni Agnelli, Orphée, mory و 3 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

drughi1990

drughi1990

تازه به ما ملحق شده

• اعضا
  • 911 ارسال
  • Locationzahedan

از لحاظ دفاعی موتا تیم بسیار منظم و با برنامه ای ساخته  و این بسیار خوبه فقط هنوز برام سواله این بخاطر کم ریسک بازی کردن کلیه تیمه یا شرح وظایف بازیکناست ثبات تیمی قدم اول و بجایی بوده که موتا برداشته اون جلو با هماهنگی بیشتر بازیکنا و برگشتن میلیک و چیکو و فیکس شدن داگلاس بهتر میشه

• Orphée, mory, eⁿzº و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

ace of glass

ace of glass

بهترین فرد فروم

• اعضا
  • 7868 ارسال
  • Locationساری

درود بر شما ....موتا تیم خوبی براش جمع شده اما ود مربی چنئ ویژگی خیلی خوب داره یکیش تعوویض ب موقع و زیاده ک خیلی خوب تیمو اماده میکنه یکیش زود حمله کدن و استفاده عالی از دفاع کنار ب عنوان هافبک کمکی هست . اما مهاجم نوک ایستا نمیخواد انگار . ب هر حال مربی خوبیه  اما هنوز کار داره تا نظر کامل . 4-2-3-یا4-3-3- رو خوب بازی میکنیم مالکیت خیلی خوبه  اما امثال دنیلو رو نمیخوایم و مکنی هم کمتر بازی بده از داگلاس استفاده کنه ببینیم چیه .

ساوونا عالیه کامبیا سو هم  همین هنوز نتونست تم خودو با کوپماینرز هماهنگ کنه

• mory, L'Avvocato, D E L P I E R O و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

capture1_gp2v.jpg

0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی