پرش به

به جامعه مجازی هواداران باشگاه یوونتوس خوش آمدید
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمن ها به صورت کاربر مهمان می باشید.در این حالت شما دسترسی به تمامی امکانات انجمن ندارید و امکان دریافت فایل ها به جز خود IPB را ندارید. اگر که عضو سایت می باشید اینجا را کلیک نمایید. در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا را کلیک نمایید. عضویت در سایت رایگان می باشد!

تصویر

آدریان رابیو - ‏Duca

- - - - -

• لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
287 پاسخ برای این موضوع

mory

mory

بازیکن ذخیره یوونتوس

• اعضا
  • 3965 ارسال
مثل اینکه جناب رابیو با کاهش ۵۰ درصدی حقوق موافقت کرده و به تیم مارسی ملخق شده است.
  • saeed-nedved, GioVanni Agnelli, Orphée و 5 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

تصویر

ای به رویا سرسپرده با توام ای همه خوبی

راهی کدوم دیاری...

GioVanni Agnelli

GioVanni Agnelli

-

• ادمین
  • 21901 ارسال
  • LocationDeutschland
- رئال مادرید، منچستر یونایتد، لیورپول، منچستر سیتی، بایرن مونیخ و ... دنبالش بودند ولی به عشق کشورش، با سخاوتمندی تمام به مارسی پیوست.
این همه غرور و عظمت ...

مفت از دستش دادیم، گذاشتیم قراردادش تموم بشه و خودش رفت ...
یووه جای خوبان نیست ...

بدرود اسطوره فرانسوی ... تا ابد در ذهن و خاطر من خواهی ماند.
نفس میکشم به امید روزی که دوباره برگردی به یووه ...
  • saeed-nedved, Orphée, mory و 4 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

bahman_alex

B a H M a N

GioVanni Agnelli

●•٠·˙Ȥɛɗɲέƙ Ɠгƴɡɛгɑ˙·٠•●

ϾĦɌƗSŦƗɅƝ ƤѺƲLSΣƝ

𝔃𝓭𝓮𝓷ě𝓴 𝓰𝓻𝔂𝓰𝓮𝓻𝓪

mory

mory

بازیکن ذخیره یوونتوس

• اعضا
  • 3965 ارسال
^^^
آدم از این ناراحت میشه که مدیران سابق یووه چه حقوق های گزافی رو به بازیکنانی که شایستگی نداشتند ، پرداخت کردند .
  • saeed-nedved, GioVanni Agnelli, Orphée و 4 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

تصویر

ای به رویا سرسپرده با توام ای همه خوبی

راهی کدوم دیاری...

GioVanni Agnelli

GioVanni Agnelli

-

• ادمین
  • 21901 ارسال
  • LocationDeutschland
^^^

- ناراحتی بیشتر (حداقل از نظر من) این هست که چنین بازیکن های لجن صفتی طرفدار دارند !!
باشگاه اصلا دلش خواسته به این آقا حقوق بالا داده و یا هر چی، چرا من هوادار یووه واقعیت این بازیکن رو نمی‌بینم ؟!
  • saeed-nedved, mory, Signora Omicidi و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

bahman_alex

B a H M a N

GioVanni Agnelli

●•٠·˙Ȥɛɗɲέƙ Ɠгƴɡɛгɑ˙·٠•●

ϾĦɌƗSŦƗɅƝ ƤѺƲLSΣƝ

𝔃𝓭𝓮𝓷ě𝓴 𝓰𝓻𝔂𝓰𝓮𝓻𝓪

GioVanni Agnelli

GioVanni Agnelli

-

• ادمین
  • 21901 ارسال
  • LocationDeutschland

- هنوز تایید نهایی نشده ولی ظاهرا حقوق 2/5 - 3 میلیون یورویی در مارسی دریافت خواهد کرد !!

• saeed-nedved, Orphée, mory و 5 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

bahman_alex

B a H M a N

GioVanni Agnelli

●•٠·˙Ȥɛɗɲέƙ Ɠгƴɡɛгɑ˙·٠•●

ϾĦɌƗSŦƗɅƝ ƤѺƲLSΣƝ

𝔃𝓭𝓮𝓷ě𝓴 𝓰𝓻𝔂𝓰𝓮𝓻𝓪

saeed-nedved

saeed-nedved

بازیکن ذخیره یوونتوس

• اعضا
  • 3510 ارسال
بعد از یووه چقدر میخواست!!!

واقعا حق بازیکنای قدر نشناسه که اینجور شرایط براشون به وجود بیاد
  • GioVanni Agnelli, Orphée, mory و 5 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

Dreamer

Dreamer

بازیکن اخراجی

• ادمین
  • 6248 ارسال
  • LocationKhorram Abad

پس چرا من فکر میکنم قرارداد یکساله ب نفع ماست و ب ضرر رابیو؟! اگه اخبار درست باشه و رابیو بدون افزایش حقوق تمدید کرده باشه واقعا باید بگم این جووانی مانا امیدوارم کرده!

از هر لحاظ این پنجره بهترین فرصت برای جدایی رابیو بود و اینکه حاضر شده بمونه جای تعجب داره و نشون میده برخلاف همیشه فوتبال رو تو اولویت قرار داده! ببینید ما از اروپا محروم شدیم، رابیو بهترین فصل فوتبالی خودشو تجربه کرده و الان تو سنی (28) هست ک اکثر فوتبالیستا بهترین قراردشونو می‌بندن! حالا با این اوصاف ک مشتری هم داشته چرا باید ریسک کنه رفتنشو ب فصل بعد موکول کنه و تو تیمی بمونه ک سی‌ال هگ حضور نداره؟ فصل بعد 29 ساله میشه و حتی در صورت تکرار درخشش باشگاه‌های دیگه با احتیاط میان سراغش...

چرا میگم قرارداد یکساله ب سود ماست؟ چون رابیو سه فصل متوسط و بعضا ضعیف داشته اما یک فصل خوب بوده پس تمدید بلند مدت ریسک زیادی داره برای همچین بازیکنی مخصوصا ک باید افزایش دستمزد هم لحاظ میشد! اگه بگیم بخاطر آلگری مونده بازم اشکالی نداره چون ظاهرا بازیای خوبش ب آلگری مربوطه و در صورت جدایی آلگری اینم بدون دردسر جدا میشه و بعدا وبالمون نمیشه! ضمن اینکه پولی برای جذبش پرداخت نکردیم ک حالا حسرت جدایی رایگانشو بخوریم! هر چند معتقدم رابیویی ک الان با این شرایط تمدید کرده فصل بعد هم (در صورت حفظ فرم خوبش) میشه باهاش تمدید کرد چون فصل آینده اوضاعمون نمیتونه بدتر از الان باشه!

این اتفاقی که برای رابیو افتاد همون چیزی بود که از دو سال پیش سعی در توضیح دادنش داشتم اما موفق نمی‌شدم! دو سه پست دیگه هم بود اما همینم کافیه!

دقیقا چیزی که انتظارشو داشتم بعد از محرومیت و کاهش امتیاز این بود که ما با امثال رابیو بتونیم یک فصل معمولی داشته باشیم و بی‌دغدغه سهمیه اروپا رو کسب کنیم و تمدید یکساله رابیو به ما این امکان رو داد وقتی که پوگبا و فاجولی رو به دلایل غیرفوتبالی از دست داده بودیم... میدونستم که فصل بعد دست ما برای تغییر بازتره و این بار ما هستیم که به ایشون نیازی نداشته باشیم...

همون موقع هم برام عجیب بود که تمدید کرد چون بهترین زمان جداییش اون زمان بود! رابیو و مادرش رو آدمای فرصت طلبی میدیدم اما تو این مورد ناشیانه عمل کردن و نتیجشم دیدن!

یه نکته دیگه که جا داره بگم اینه که تکلیف آدم با برخی بازیکنها یا بهتره بگم با برخی اشخاص از همون ابتدا مشخصه و این بد نیست! وقتی رابیو قبل از اینکه بیاد یووه رفتارهای عجیبی از خودش نشون داده بود به این معنی بود که ما انتظار تعصب و این حرفارو نباید داشته باشیم. اگه از اینجور بازیکنها خوشت نمیاد از همون اول نباید جذبشون کنی! اما وقتی باهاشون قرارداد امضا کردی میشه به چشم "ابزار" نگاهشون کرد! برای رسیدن به اهداف ازشون استفاده کرد و در نهایت با کمترین ضرر ازشون جدا شد... من انتظاری بیش از این از رابیو نداشتم! مجانی اومد، همیشه در اختیار تیم بود و رفته‌رفته بازیهای بهتری از خودش ارائه داد و در نهایت هم مجانی رفت. به عقیده من در اون برهه‌ای که بازیکن ما بود مهره مهمی برای تیم بود و وقتی هم که رفت جای خالیش احساس نشد.

نقطه مقابل تمام چیزهایی که بالا گفتم فدریکو کیه‌زا بود... با قیمت گزاف اومد، اکثرا در اختیار تیم نبود و آخرشم با چندرغاز رفت!

به نظرم اونی که غیرقابل پیش‌بینی و بدتر عمل کرد نفر دوم بود...
  • mory, eⁿzº, L'Avvocato و 3 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

ما در رنگها زندگی می کنیم اما رویاها سیاه و سپیدند...

satfootball

satfootball

تیفوسی یوونتوس

• اعضا
  • 4517 ارسال

ربیو به خاطر چند گلی که فصل قبل زد مطالبات حقوقی بالایی طلب کرد و خود را مهم ترین پلیر یووه تلقی میکرد.

• GioVanni Agnelli, L'Avvocato, D E L P I E R O و 2 فرد دیگر از این پست تشکر کرده اند

در فوتبال نهاوند مرغ یک پا دارد :45: :45: :45:

0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی